Ülkü Ocakların'dan Bilgi Yarışması

BARIŞ KAYA-SAMSUN Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığında gerçekleştirilen programa 8 İlçe Ocağı katıldı. Ülkü Ocakları İl Başkanı Yalçın Altıntaş, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkan Yardımcısı Ersu Malkoç, İlkadım Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Canberk Arslan, Bafra Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Osman Osma, Ladik Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Oğuzhan TAŞ ve Ülkü Ocaklarına mensup gençler katıldı. Yarışmanın ardından ilk 3 ocağa ödülleri verildi Ülkücü Yemininin ardından gruplar hatıra fotoğrafı çekilip dağıldılar.

SİYASET - 2018-03-10 20:47:19

Yarışmada kura yöntemi ile gruplar oluşturulmasının ardından A grubu ile yarışma başladı. A grubunda İlkadım, Bafra,Vezirköprü,Canik ve Bafra. B grubunda ise Ladik, Çarşamba, Terme ve Havza ülkü ocakları olarak gruplar kendi aralarında 15'er adet soruları cevapladılar grup 1. ve 2. leri final turuna katılmaya hak kazandı. Vezirköprü, İlkadım, Ladik ve Havza Ülkü Ocakları arasında düzenlenen final turunda. İlkadım Ülkü Ocakları soruların çoğunluğunu bilerek 1. olmaya hak kazandı ödüllerini Ülkü Ocakları İl Başkanı Yalçın Altıntaş'ın elinden aldı. 2. olan Havza Ülkü Ocaklarının Ödülünü ise Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkan Yardımcısı Ersu Malkoç'un elinden aldı.3. olan Vezirköprü Ülkü Ocaklarının Ödülünü Bafra Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Osman Osma verdi.

Ödül töreninin ardından katılımcılara Katılım Belgesi dağıtıldı. Sonrasında ise Ülkücü yemininin ardından program sona erdi.

Günün Diğer Haberleri
Advert