Necattin Demirtaş: İlkadım Türkiye'ye örnek olacak!

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

SAMSUN HABER - 2019-05-13 13:05:42

TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın'ı makamında ağırlayan Başkan Demirtaş, ''Yeni dönemde hayata geçireceğimiz projelerle Türkiye’ye örnek bir ilçe olmaya devam edeceğiz'' açıklamasında bulundu.

BAŞARI DİLEDİ
Gazi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Başkan Apaydın ve yönetim üyelerini, Başkan Demirtaş kapıda karşılayarak misafir etti.Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Fevzi Apaydın,''Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş'a şahsım ve arkadaşlarım adına yeni döneminde bir kez daha başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

'BÜYÜK YOL KAT ETTİK'
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Demirtaş ise, “İlçemizde maddi  olanaklarımızın el verdiği kadarı ile İlkadım'ı en güzel yerlere taşımak için esnafımızla ve halkımızla, çalışmalarımızı birlikte sürdürüyoruz. Daha önceki dönemde de iz bırakan projelerimizle, yaptığımız çalışmalarla insan odaklı sosyal belediyecilikte büyük mesafeler kat ettik. Yeni dönemde hayata geçireceğimiz projelerle Türkiye’ye örnek bir ilçe olmaya devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

Ziyaret Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın,Başkan Demirtaş'a kabartmalı yaldız işlemeli Türk bayrağı plaket takdim etti.

Günün Diğer Haberleri
Advert