SAMSUN CHP İYİ PARTİ İTTİFAKINDA ÖNCÜ DEPREMLER!!!

BARIŞ KAYA/SAMSUN Yerel seçimler yaklaşırken İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Samsun adayı belirlenmeden önce Erhan Usta'nın Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)'den ihraç edilmesinin ardından, İYİ Parti'ye bırakılan Samsun için Erhan Usta krizi yaşanırken, 27. Dönem Samsun İYİ Parti Milletvekili adayı Furkan Eren Özdemir CHP'ye ithafen zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

SİYASET - 2019-01-19 20:48:46

Furkan Eren Özdemir'in sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama şöyle;

"CHP'li arkadaşlarımızın Başkanlık Sistemi'ne EVET izmir escortği gerekçesiyle Erhan Usta'ya tepki göstermelerini anlayışla karşılıyorum. Ve şunu sormak istiyorum;
-Recep Tayyip Erdoğan'ın 2002 yılında siyasi hayatında önünün açılmasını sağlayan dönemin CHP Genel Başkanı sayın Deniz Baykal değil midir?
Dahası var ama nezaketen susuyorum.
Evet, 15 milletvekilinin İyi Parti'ye katılımıyla partimize o süreçte destek olunmuştur. Teşekkür ederiz.
Ancak buna nezaketen en büyük üç kentimizde aday çıkarmayarak bu hareketi cevaplandırdığımız da unutulmamalıdır.
Diğer taraftan Erhan Usta bir isyanla bizlere katılmıştır. Birilerinin yönlendirmesiyle siyasi yelpazeyi kilitlememiştir.
Iki yıl önce vergi borçlarını AK Partili Samsun milletvekiline kapattıran ve halihazırda CHP adayı olan, seçim takvimine göre çok erken bir tarihte "ben adayım" diyerek direnen, daha iyi bir adayın önünü kesen ve ayrıca ittifak görüşmelerini kilitleyen CHP'li isim kimdir?"

Günün Diğer Haberleri
Advert