Başkan Şerif Ün’den Tatar kardeşe ziyaret: İlişkilerimizi geliştireceğiz

Kavak Belediyesi Başkanı Şerif Ün, Samsun’un Kavak ilçesinin kardeş şehri olan Tataristan’ın Nijnekamsk şehrine gitti. Burada Nijnekamsk Belediye Başkanı Ramil Mullin’i ziyaret eden Başkan Ün, kardeş şehir ilişkilerini önümüzdeki süreçte daha da geliştirmek istediklerini kaydetti.

- - Kategorilenmemiş - 2024-09-06 19:12:54

HABER MERKEZİ

Kavak Belediyesi Başkanı Şerif Ün, Samsun’un Kavak ilçesinin kardeş şehri olan Tataristan Cumhuriyeti’nin Nizhnekamsk’a (Tüben Kama) ziyarette bulundu.

EKONOMİK VE SOSYAL İLİŞKİLER GÜÇLENDİRİLECEK

Gerçekleşen ziyarette iki şehir arasındaki oluşan bağdan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Şerif Ün, Kavak ve Nijnekamsk arasındaki ekonomik ve sosyal ilişkileri önümüzdeki süreçte geliştirmek ve her iki kenti de uluslararası arenada daha tanınır kılmak için ellerinden gelen tüm adımları atmak istediklerini söyledi.

YAPILABİLECEK FAALİYETLER MASAYA YATIRILDI

Gerçekleşen ziyarette Başkan Ün ve Başkan Mullin, sağlık, spor, kültür ve sanat gibi diğer alanlarda da yürütebilecekleri faaliyetleri masaya yatırdı.

GÜNÜN ANISINA HEDİYE TAKDİMİ

Başkan Mullin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, görüşmenin sonunda ise günün anısına binaen her iki başkan da birbirlerine hediye takdim etti.

Günün Diğer Haberleri
Advert