Bem Bir Sen Havza İlçe Temsilciliğinden Zabıta Haftası kutlaması

Bem Bir Sen Samsun Şubesi Denetim Kurulu Üyesi Hüdai Baltacı ve Bem Bir Sen Havza Belediyesi İşyeri Temsilcisi Fatih Çeri Zabıta Haftası nedeni ile Havza Belediyesi Zabıta Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

- - Kategorilenmemiş - 2024-09-04 18:42:26

Zabıta Müdürü Erhan Demir’in makamında gerçekleşen ziyarette Bem Bir Sen Samsun Şubesi Denetim Kurulu Üyesi Hüdai Baltacı ve Bem Bir Sen Havza Belediyesi İşyeri Temsilcisi Fatih Çeri Demir ve Havza Belediyesinde görevli zabıtaların zabıta haftasını kutladılar.

Bem Bir Sen Samsun Şubesi Denetim Kurulu Üyesi Hüdai Baltacı; “İlçemizin huzur ve güvenin teminatı olan, gece gündüz demeden büyük bir özveriyle görev yapan tüm zabıta ekiplerimizin Zabıta Haftası'nı en içten dileklerimle kutluyorum.” Dedi.

Bem Bir Sen Havza Belediyesi İşyeri Temsilcisi Fatih Çeri ise ; “Halkımızın huzuru ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeden çalışan mesai arkadaşlarım, her zaman takdire şayandır. Hep birlikte daha güzel bir Havza için çalışmaya devam edeceğiz. Zabıta arkadaşlarımızın Zabıta Haftasını kutlarım.”dedi.

Zabıta Müdürü Erhan Demir’de Baltacı ve Çeri’ye ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek; “Görevimizin bizlere yüklediği sorumluluğu yerine getirmek ve halkımıza hizmet etmek adına 7 gün 24 saat esası ile görevimizin başındayız.”dedi.

Günün Diğer Haberleri
Advert