AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz’dan Altınbaşak Lidaş’a ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz Havza’da lisanslı depoculuk hizmeti vermekte olan ve tarımsal ürünlerin depolanması amacıyla 5 milyon dolara kurulan 40 bin tonluk Altınbaşak LİDAŞ A.Ş. Altınbaşak 100. Yıl Tesislerini ziyaret etti.

- - Kategorilenmemiş - 2024-08-26 10:24:54

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse ile beraberindeki heyet Altınbaşak LİDAŞ A.Ş. Altınbaşak 100. Yıl Tesislerini ziyaret ederek Altınbaşak A.Ş. Kurucusu Ali İkiz, Altınbaşak LİDAŞ A.Ş. Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dursun İkiz ile bir araya geldi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ‘in de bulunduğu ziyarette AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Altınbaşak LİDAŞ A.Ş. Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dursun İkiz’den Altınbaşak 100. Yıl Tesisleri hakkında bilgiler aldı.

Altınbaşak LİDAŞ A.Ş. Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dursun tesisin Temmuz başı itibari ile hizmete girdiğini ve kısa sürede üreticilerin yoğun ilgisi ile yüzde 80 doluluk oranını yakaladığını ifade ederek; “40 bin tonluk Altınbaşak LİDAŞ A.Ş. Altınbaşak 100. Yıl Tesislerinde bugüne kadar 32 bin ton buğday alımı yapılarak doluluk oranı yüzde 80’i buldu. “Altınbaşak LİDAŞ A.Ş. olarak Samsun, Amasya, Tokat ve Çorum bölgelerine hizmet vermekteyiz. Temmuz ayında hububat alımlarına başladık ve şuan silolarımızda yüzde 80’lik doluluk oranını yakaladık. Alım kampanyamız Nisan ayına kadar devam edecek ve gelen hiç kimse mağdur edilmeden tesisimize gelen tüm ürünleri alacağız. Altınbaşak LİDAŞ A.Ş. ve Altınbaşak A.Ş.’nin tüm imkanları çiftçilerimizin hizmetindedir. Ziyaretlerinden dolayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekilimiz Sayın Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanımız Sayın Mehmet Köse'ye ve beraberindeki kıymetli misafirlerimize teşekkür ederim “dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz ise tesisin bölge çiftçisi için büyük bir avantaj olduğunu belirterek yatırımlarından dolayı  İkiz ailesini tebrik etti.

Günün Diğer Haberleri
Advert