Havza Belediye Başkanı İkiz’in acı günü

Tedavi gördüğü hastanede 85 yaşında hayatını kaybeden Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’in annesi Emine İkiz toprağa verildi.

- - Kategorilenmemiş - 2024-07-08 10:31:48

Evinde geçirmiş olduğu bir rahatsızlık nedeni ile kaldırıldığı ve tedavi gördüğü Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 85 yaşında hayatını kaybeden Altınbaşak A.Ş. Kurucusu iş insanı Ali İkiz’in eşi, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve Altınbaşak LİDAŞ Kurucusu İş İnsanı Dursun İkiz’in anneleri Emine İkiz Aslançayırı Mahallesinde toprağa verildi.

Merhume İkiz’in cenazesi Sondaj Mahallesindeki evinin önünde alınan helalliğin ardında öğle Kevser Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Aslançayırı Mahallesi Mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze sonrası İkiz ailesi taziyeleri kabul etti

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz acı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek; “Uzaktan yakından gelerek yada arayarak bu acı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum.”dedi.

Merhume İkiz’in cenazesine Samsun Valisi Orhan Tavlı, Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Ak Parti Milletvekili Ersan Aksu, İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya, İlçe Belediye Bakanları, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Günün Diğer Haberleri
Advert