19 Mayıs Lisesi mezunları 40 yıl sonra Samsun'da buluştu

Samsun'un tarihi atmosferinde, 19 Mayıs Lisesi'nin 1984 mezunları, tam 40 yıl sonra duygusal bir buluşmaya imza attı.

- - Kategorilenmemiş - 2024-05-20 13:13:31

Geçtiğimiz yıllarda sosyal medya üzerinden iletişim kuran mezunlar, 18 Mayıs 2024'te Samsun'da AVM'de buluşarak unutulmaz bir gün geçirdi.

 

GÜÇLÜ BAĞLAR SAMSUN'DA BİRLEŞTİ

Meslek hayatlarında başarıya ulaşmış öğretmenlerden mimarlara, doktorlardan mühendislere kadar çeşitli alanlarda kariyer yapmış olan mezunlar, bedenlerinin ayrı olmasına rağmen ruhlarının hala aynı neşe ve heyecanla dolu olduğunu bir kez daha gösterdi. Gün boyunca gülüşler eksik olmadı ve eski günleri yad etmek için bir araya gelmenin mutluluğu yaşandı.

 

HEYECAN DOLU BULUŞMA

Buluşma programı, nostaljik bir hava taşıyan 19 Mayıs Lisesi'nin fotoğraf sergisini gezmekle başladı. Ardından akşam Liverpool adlı mekanda eğlenceli anlar yaşandı. Özellikle, geçmişin anılarını canlandıran sohbetler ve eski günleri hatırlatan anekdotlar, mezunları duygulandırdı ve birbirlerine daha da yakınlaştırdı.

 

YILLARIN TECRÜBELERİ BİR ARADA

Buluşmanın en özel anlarından biri, Pazar günü düzenlenen 19 Mayıs Lisesi'nin Pilav Günü etkinliğine katılmaktı. Mezunlar, yıllar sonra bir araya gelmenin verdiği mutlulukla, bu özel etkinlikte beraber olmanın tadını çıkardılar. Pilavın lezzetiyle birlikte, geçmişin anıları da tazeledi ve arkadaşlık bağlarını daha da güçlendirdi.

 

NUTULMAZ ANILARLA DOLU BULUŞMA

Ercan Yavuz, Özlem Zikguş, Şenol Çınar, Emel Deniz Cengiz, Hakan Ünlü, Oktay Anıl, Belgin Tural, Sibel Sarı, Mete Şenyuva, Hacer Türk, Sevinç Geyikçi, Nurcan Çömez, Osman Ayverdi, Ünsal Tekeli, Nazan Meteoğlu, Suzan Önal, Nazire Uçar, Hatice Ceniklioğlu, Yılmaz Gençoğlu, Ersin Ürkmez ve Rıfat Bayar gibi isimler, bu özel buluşmanın vazgeçilmez bir parçasıydı. Hüsnü İnce ve İsmail Hakkı Dura'nın da katkılarıyla, 1984 mezunları 40 yıl sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar ve unutulmaz anılarla dolu bir hafta sonu geçirdiler.

Günün Diğer Haberleri
Advert