Bafra'da "Hayatla Yarışılmaz" Etkinliği Trafik Haftası'nda Gerçekleştirildi

Samsun'un Bafra ilçesinde, Trafik Haftası'nın kutlanması dolayısıyla "Hayatla Yarışılmaz" sloganıyla bir etkinlik düzenlendi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nın ortaklaşa düzenlediği etkinlik, Atatürk Bulvarı'nda gerçekleşti.

- - Kategorilenmemiş - 2024-05-09 16:05:13

Etkinlik kapsamında İlçe Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, İlçe Emniyet Müdürü Murat Öner ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Çağım Barış Türüdü'nün katılımıyla bir araya gelindi. Trafik ekipleri tarafından durdurulan araç sürücülerine trafik kuralları konusunda uyarılar yapılarak bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

Kaymakam Ertürkmen, yaptığı konuşmada, "Hayatla Yarışılmaz" sloganıyla trafik kazalarına ve trafikteki risklere dikkat çekmek istediklerini belirtti. Sürücülere trafik kurallarına uymaları, acele etmemeleri ve özellikle okul önlerinde dikkatli olmaları çağrısında bulundu. Tarımsal faaliyetlerin artmasıyla birlikte traktör ve tarım araçlarının trafiğe çıkmasının da dikkat gerektirdiğini vurgulayan Ertürkmen, çiftçilere özenli davranmaları çağrısında bulundu.

Broşür dağıtımının ardından etkinlik sona erdi.

Günün Diğer Haberleri
Advert