Sağlık-Sen Samsun Şube Başkanı İlyas Biçer, Sağlık İl Müdürüne sert sözlerle yüklendi

Samsun'da sağlık sisteminde yaşanan sorunlarla ilgili olarak Sağlık İl Müdürüne çağrıda bulunan Sağlık-Sen Samsun Şube Başkanı İlyas Biçer, sosyal medya hesabı üzerinden sert sözlerle yüklendi.

- - Kategorilenmemiş - 2024-05-07 13:50:17

Biçer, son günlerde hastanelerde ve sağlık sistemine ilişkin medyada yer alan olumsuz haberlerle ilgili olarak Sağlık İl Müdürü ve yöneticilerinin tavrını eleştirdi. Sağlık Müdürlüğü yöneticilerinin, sendikayı zan altında bıraktıklarını ve sorunları görmezden geldiklerini iddia etti. Özellikle Çarşamba Devlet Hastanesi'nde sendika temsilcisine yönelik alınan kararı sert bir dille eleştiren Biçer, kararın adeta yargısız infaz gibi olduğunu belirtti. Sendika temsilcisinin yerinin değiştirilmesine ilişkin kararı uygulayanların hukuki eksiklik içinde olduklarını savundu.

 

SAĞLIK MÜDÜRÜNE VE YÖNETİCİLERE SESLENDİ

Biçer, Sağlık İl Müdürü ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı olarak görev yapan kişilere eski çalışma arkadaşlarına olan güvenlerini sorguladı. Ayrıca, sağlık yöneticilerinin küçük meselelerle uğraşarak asıl sorunları görmezden geldiklerini öne sürdü. Sağlık-Sen'in sendikacılık anlayışını vurgulayan Biçer, sorunların çözümü için iş birliği yapılması gerektiğini ve dedikodularla uğraşılmaması gerektiğini belirtti. Ayrıca, sağlık yöneticilerine itidal çağrısında bulundu.

Günün Diğer Haberleri
Advert