Genel Cerrahi ve Cerrahi Onkoloji Uzmanı Dr. Oktay Karaköse'den 23 Nisan Kutlaması

Genel Cerrahi ve Cerrahi Onkoloji Uzmanı Dr. Oktay Karaköse, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan bir mesaj yayınladı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının yıldönümü ve Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu özel günü, tüm çocuklar ve aileleriyle birlikte kutlamanın sevincini paylaştı.

- - Kategorilenmemiş - 2024-04-23 14:38:30

Kutlama mesajında Dr. Karaköse, 23 Nisan'ın sadece Türkiye'deki değil, tüm dünya çocuklarının bayramı olduğunu belirtti. Bu özel günün, çocuklara duyulan umudun ve onların toplumda önemli bir yer tuttuğunun simgesi olduğunu vurguladı. Dr. Karaköse, "Atatürk'ün çocuklara olan bu kıymetli hediyesi, onların yalnızca bugünün değil, aynı zamanda yarının da umudu olduğunu göstermektedir," dedi.

Çocukların sağlık ve eğitim hakkı konusundaki hassasiyetine de değinen Dr. Karaköse, sağlıklı bir toplumun temellerinin, çocukların sağlıklı gelişimiyle atıldığını ifade etti. Mesajını, "Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlar, hayatları boyunca başarılar dilerim. Geleceğimiz olan çocuklarımıza en güzel bayram hediyesi olarak sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yaşam sunmayı umut ediyorum," sözleriyle tamamladı.

Günün Diğer Haberleri
Advert