Uzman Doktor Yıldız Kıraç'tan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Uzman Doktor Yıldız Kıraç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıl dönümünü ve bu özel günü tüm çocuklarla birlikte kutlamanın mutluluğunu dile getiren Dr. Kıraç, bayramın önemine dikkat çekti.

- - Kategorilenmemiş - 2024-04-23 14:31:43

Mesajında, 23 Nisan'ın dünya çocuklarına armağan edilmiş olmasının, çocuklara verilen değerin ve onların geleceğimizin teminatı olarak görüldüğünün altını çizen Dr. Kıraç, "Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara olan inancı ve bu özel günü onlara armağan etmesi, ülkemizin geleceğine duyduğu güvenin en büyük göstergesidir," dedi.

Çocukların eğitimi ve sağlığı konusunda yapılan yatırımların önemine de değinen Kıraç, sağlıklı ve bilinçli nesiller yetiştirmenin, ulusal kalkınmanın temel taşlarından biri olduğunu vurguladı. Uzman Doktor, mesajını "Bu özel günün tüm çocuklara neşe, sağlık ve başarı getirmesini diliyorum. Hepinizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!" sözleriyle sonlandırdı.

Günün Diğer Haberleri
Advert