Yakakent Belediye Başkanı Şerafettin Aydoğdu, Ramazan Bayramı'nı Kutladı

Yakakent Belediye Başkanı Şerafettin Aydoğdu, mübarek Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Kalaycı, mesajında Çarşamba’lı hemşerilerinin ve tüm İslam aleminin bayramını kutladı.

- - Kategorilenmemiş - 2024-04-10 14:28:03

Ramazan ayının manevi huzuru ve birlikteliğin simgesi olduğunu belirten Başkan Şerafettin Aydoğdu, "Ramazan ayını, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı, yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı müstesna bir ay olarak geride bıraktık. Şimdi ise, bu güzel duygularla dolu olan Ramazan Bayramı’nı karşılıyoruz." dedi.

Bayramın, sevgi, saygı ve hoşgörünün pekişmesine vesile olmasını dileyen Başkan Şerafettin Aydoğdu, "Bu özel günlerde, birbirimize daha fazla yakınlaşmalı, dayanışma ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirmeliyiz. Küçüklerimizin sevincine ortak olup, büyüklerimizi ziyaret ederek, onların dualarını almalıyız." ifadelerini kullandı.

Pandemi nedeniyle geçmiş yıllarda istenilen seviyede gerçekleştirilemeyen bayramlaşma etkinliklerinin bu yıl daha coşkulu bir şekilde yapılacağının müjdesini veren Şerafettin Aydoğdu, tüm vatandaşları bayram etkinliklerine katılmaya davet etti.

Günün Diğer Haberleri
Advert