KÖYLÜMÜZÜ DESTEKLEYECEĞİZ

Baframız bir tarım şehridir. Köylümüz ve üreticilerimizin daha çok kazanması esnafımızın ve Baframızın kazanması demektir.

- - Kategorilenmemiş - 2024-03-10 15:47:48

Biz bu konuda hazırladığımız projeleri  hayata geçireceğiz. Toprağı köyü ve alınterini bilen biriyim. Üreticimizin, köylümüzün ve çiftçimizin destekçisi olacağız. Köyümüze belediye olarak ücretsiz  süt sağma ve tütün dizme makineleri vereceğiz. Yem, fide, tohum, gübre konularında yanlarında olacağız. Belediye bünyesinde muhtarlık müdürlüğü ve toplantı salonu kuracağız. Bu şekilde daha kolay ve yerinde hizmet alma imkanlarını muhtarlarımıza dolayısıyla mahallelerimize sunacağız .
Bafra belediyesi pazar ürünleri marketi kuracağız. Yumurtadan dometese, yeşil fasulyeden bibere, elmadan çilek ve eriğe kadar Ürünleri köyümüzden satın alıp "Köy ürünleri belediye markette" çok ucuz fiyata ihtiyaç sahibi halkımıza satacağız. Hayat şartlarında halkımızın ve köylümüzün yanında olacağız. Ayrıca  sözleşmeli ürün garantisi sistemini getireceğiz . Köylümüz, çiftçimiz ürettiği sebze ve meyvelerden satmayıp elinde kalanları ücretiyle alacağız. Belediye pazar ürünleri marketimizde halkımıza uygun fiyatlarla vereceğiz.Ureticilerimizi uretimden ambalajlamaya, pazarlamadan ihracata kadar destekleyecek ve Bafra tarımı  daha çok gelisecektir.

ÇİFTCİ KONSEYİ KURACAĞIZ

Kuracağımız ve sadece çiftçimizden oluşacak olan Çiftçi konseyi ile üreticilerimizin belediye yönetiminde söz sahibi olmasını sağlayacağız 

BAÇEM KURULACAK

İçinde ziraat mühendisi, gıda, çevre bitki veteriner ve su urunleri mühendisleri olan   uzmanların bulunduğu ve Açılımı Bafra belediyesi çiftçi eğitim merkezi ile çiftçilerimizin bilinçli tarım yapmasına destek olacağız.

HAYVANCİLİK VE BUZAGİ BAKİM MERKEZİ UYGULAMASINI HAYATA GEÇİRECEĞİZ

UNİVERSİTEDE OKUYAN COCUKLARİMİZA UNİVERSİTE KART İLE  EGİTİM VE ULASİM DESTEGİ VERECEGİZ

KURACAGİMİZ KIR KONSEPTLİ VE KIŞLIK DÜĞÜN SALONLARİ İLE EVLENEN ÇİFTLERİMİZİN DÜĞÜNLERİNE DESTEK OLACAĞIZ

İHTİYAC SAHİBİ AİLELERİMİZE GIDA DESTEGİ İCİN BAFRA BELEDİYESİ SOSYAL KARTI VERECEGİZ

KOYLERİMİZİN OKUL VE CAMİ BAHCELERİ İOE MEZARLIKLARIMİZİN BAKİM VE CEVRE DUZENLEMELERİNİ YAPACAGİZ

KÖYLERİMİZDE COCUK OYUN PARKLARİ KURACAĞIZ 

KÖY İCİ YOLLARİMİZİN BETİN VE ASFALT PROBLEMİNİ BİTİRECEĞİZ

Köylümüz, halkımız ve esnafımız kısacası Baframız ve Bafralı hemşehrilerimiz kazanacaktır. dedi.

Günün Diğer Haberleri
Advert