Ender Gür, Hüseyin Dündar’a ateş püskürdü: “Seni de mi dayattılar?”

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, kendisi hakkında ‘dayatma aday’ yakıştırmasında bulunan bağımsız aday Hüseyin Dündar’a ateş püskürdü.

- - Kategorilenmemiş - 2024-03-02 16:31:43

Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar’ın Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür’ün adaylığı ile ilgili ‘dayatma aday’ yakıştırması yapması Çarşamba’yı karıştırdı. Dündar’ın bu sözleri Ender Gür’ün büyük tepkisini çekti.

Ender Gür büyük kalabalık önünde gerçekleştirilen Orta Mahalle mitinginde kendisine ‘dayatma aday’ yakıştırması yapan Hüseyin Dündar’ı da yerden yere vurdu. Dündar’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararını ‘dayatma’ olarak lanse ettiğini söyleyen Gür, “Birileri çıkmış hem de benim köyümde Dikencik’te ‘Aday adaylığında adı dahi geçmeyenleri aday yaptılar. Çarşamba halkının istemediği adayı birileri Çarşamba’ya dayattı‘ diyor. Burada dayatılmış kişi ben oluyorum. Dayatılma dediği de sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararı oluyor. El insaf. Madem bizi Çarşamba’ya dayattılar. 2004’de sizi de mi dayattılar, 2009’da sizi de mi dayattılar, 2014’de sizi de mi dayattılar? Sağlık Bakanlığı’nda sizi genel müdür yaparken, en yüksek maaşı almanızı sağlarken, sizi de mi dayatmışlardı” diye konuştu.

 

MAKAM VE MEVKİ İÇİN YOLUMUZDAN ŞAŞMADIK

Ender Gür, ilk günden bu yana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yolundan dönmediklerini de belirterek, “Biz bu yoldan hiç dönmedik. Bizim yolumuz belli, biz makam ve mevki için yolumuzdan şaşmadık. İlk gün nerede duruyorsak, yine orda duruyoruz. Biz Cumhurbaşkanımızın, Cumhur İttifakı’nın davasının yanında duruyoruz. Beden ölür çürür cana bakın siz, kim kiminle yürür ona bakın siz, bırakın dönsün dolaplar haktan hakikatten yana olun siz” dedi.

Günün Diğer Haberleri
Advert