Maraş: Atakum'u 5 yılda Türkiye'nin yıldız ilçeleri arasına getireceğiz

AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş seçim çalışmalarına dolu dizgin devam ediyor.

- - Kategorilenmemiş - 2024-02-19 16:16:32

Atakum'un 15-20 yıllık geleceğini planlamak için yola çıktıklarını ve bunu başaracak güçlü bir kadro oluşturduklarını belirten Maraş; "Atakum çok özel bir kent ve Karadeniz'in inci şehri olarak ehil ellere teslim edilmesi gerekiyor. Bizler bu kente hizmet etmek için yola çıktık. Çok çalışmak zorundayız. Bilgimiz, birikimimiz ve sevdamızla Atakum'u yönetmeye hazırız." dedi.

24 saat tıkır tıkır üreten, işleyen ve kente sahip çıkan bir anlayışla Atakum'u yönetmek istediklerini sözlerine ekleyen Maraş; "Atakum Karadeniz'in tek göç alan ilçesi. Her geçen gün nüfus yoğunlaştığı gibi şehrin de buna paralel olarak büyümesi gerekiyor. Bu inanç, azim ve kadro biz de var. Yeter ki Atakum halkı bize inansın ve güvensin." diye konuştu.

Atakum'u 5 yılda yıldız bir şehir yapacağına söz veren Maraş; "Benden kimse koltukta oturup alışılagelmiş bir başkanlık beklemesin. 24 saat halkın emrinde olan, kadrolarını oluşturmuş, projelerini hayata geçiren bir Atakum beklesinler. Ben bu düşüncelerle Atakum'a aday oldum. Rabbim bu görevleri yapamayacak isem bana  nasip etmesin." şeklinde konuştu.

Günün Diğer Haberleri
Advert