Vezirköprü Tamam İnşallah!

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Adem Güney, seçim çalışmalarına Samsun Vezirköprü İlçesinde devam etti.

- - Kategorilenmemiş - 2024-02-08 15:15:11

Güney Vezirköprü’de esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla bir araya geldi, Yeniden Refah Partisi için oy istedi.

Vezirköprü’de kendisine karşı yoğun ilgi ve samimiyetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adem Güney vatandaşlarla yaptığı sohbette, “Ahlaklı Belediyecilik için bu sefer Refah Partisi” diyerek Vezirköprü’nün ihmal edilmişliğinin son bulması için oyların istikametinin artık değişmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Adem Güney şöyle devam etti;

“Sadece Türkiye’nin değil dünyanın en önemli kanyonu, turizm merkezi Şahinkaya Kanyonu’nun bulunduğu Vezirköprü’ye gelenlerin en büyük şikayeti konaklama. Bundan dolayı buraya gelenler, şikâyetleriyle beraber ilçeyi terk ediyor ve bir daha gelmiyor. Şahinkaya kanyonu bırakın dünyayı Türkiye’ye bile tam teşekküllü tanıtılmış değil…  Herkesin gelip görmesi gereken Şahinkaya Kanyonu için yeni yapılan yol da ihtiyaca cevap vermekten çok uzak. 

VEZİRKÖPRÜ AK PARTİ’NİN BECERİKSİZLİĞİNE GÜZEL BİR ÖRNEK

Doğru dürüst bir konaklama tesisi yok… Bölgeyi turizm bölgesi olarak ilan ediyorsun ama alt yapı çalışmalarını unutuyorsun. Yol yapıyorsun ancak ne dönmek için ne de park etmek için alan yapmayı unutuyorsun. Buraya insanları davet ediyorsun ne var ki konaklama tesisi yapmayı unutuyorsun.

Turiste eziyet çektirilir mi arkadaş… Gider bir daha gelmez. Kimseye tavsiye etmez. Senin yaptığın reklamlar hava gider.

VEZİRKÖPRÜ MAHRUMİYET BÖLGESİ

Vezirköprü Belediyesi yıllardır AK Parti’nin belediyesi. Ne var ki burası adeta mahrumiyet bölgesi.

Vezirköprü Sokak köpekleri tarafından adeta işgal edilmiş vaziyette, insanlara saldıranı mı ararsın, geceleri hayvanların bağırışlarından uyku uyuyamayanları mı ararsın…

Kaldırımlar vatandaşın yürüyeceği yerler araçlar tarafından işgal edilmiş durumda. Vezirköprü de bile otopark meselesini halledemeyen beceriksiz bir yönetim 20 yıldır çözemediği sıkıntıları çözeceğini iddia ederek yeniden hangi yüzle oy isteyecek merak ediyorum.

Vezirköprü’de çöpler düzenli olarak toplanmıyor, dolmuşçuların kalkış saatleri düzensiz, bu nasıl belediyecilik, bu nasıl yönetim anlayışı…

Yollar çukur, parklar bakımsız, vatandaşa bir dokunuyorsun bin ah işitiyorsun… Bu böyle gidemez. Vezirköprü hem Büyükşehirde ve hem de ilçesinde tercihini Yeniden Refah’tan yana yaparak Milli Görüş Belediyeciliğine geçecek, dertler bitecek inşallah…”

Günün Diğer Haberleri
Advert