Havza AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Kaya’dan gazetecilere ziyaret

Havza AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Kaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile 25 Mayıs Gazetesini ziyaret etti.

- - Kategorilenmemiş - 2024-01-10 10:48:42

Havza AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Kaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile 25 Mayıs Gazetesini ziyaret ederek gazetenin imtiyaz sahibi Fahri Çiftçi ve gazete çalışanları ile sohbet etti.

 Gerçekleştirilen ziyarette basının önemine değinen Kaya; “Başta bölgemiz gazetecileri olmak üzere tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Basının önemini biliyor ve sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Siz değerli gazetecilerimizle, tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla, STK’larımızla, derneklerimizle bir bütün olacak ve ilçemizin daha ileriye gitmesi için çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm gazetecilerimizin Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

25 Mayıs Gazetesini İmtiyaz Sahibi Fahri Çiftçi ise ziyaretinden dolayı Kaya’ya teşekkür ederek; “Bizleri ziyaret ederek ve arayarak günümüzü kutlayan herkese teşekkür ederim.” dedi.

Günün Diğer Haberleri
Advert