UZMAN DOKTOR YILDIZ KIRAÇ 10 KASIM MESAJI

Değerli Meslektaşlarım, Sevgili Hastalarım ve Saygıdeğer Halkımız, Bu derin hüznün başlangıcı, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük lider Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyoruz. Atatürk'ün bilime ve eğitime verdiği önem, bir hekim olarak benim için her zaman en büyük ilham kaynağı olmuştur. O'nun "Hayatta en hakiki mürşit ilimdir" sözü, mesleğimi icra ederken rehberimdir.

- - Kategorilenmemiş - 2023-11-10 14:38:53

Atatürk'ün gösterdiği muasır medeniyetlere ulaşma hedefine, sağlık alanında günümüzde de yol göstermekte, iyi hizmet verme azmimizi güçlendirmektedir. Biz sağlık çalışanları olarak, Atatürk'ün izinde, bilimin her alanında, insanımıza hizmet etmeye devam ediyoruz.

Bu anma, Atatürk'ün "Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." Bunları hatırlayarak, O'nun elimizdeki bu değerli mirasa sahip çıkmamızı ve onu yaşatma sorumluluğumuzu bir kez daha yürekten hissettiğimizi hatırlatalım.

Mustafa Kemal Atatürk'ün aziz hatırası önünde saygıyla eğilir, O'nun yerinde olmak üzere bulunduğu yerin geleceği için çalışmaya devam edeceğimizi vurgularım.

Uzm. Dr. Yıldız Kıraç

Günün Diğer Haberleri
Advert