HASAN ŞENGÜN: ALAÇAMSPOR ÇOK CAN YAKACAK

Teknik Direktör ve eski milli futbolcu Hasan Şengün (Dobi Hasan) bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de dinamik oyunculara sahip olan Alaçamspor'un çok can yakacağını söyledi.

- - Kategorilenmemiş - 2023-10-26 10:50:03

Eski Futbolcu, Teknik Direktör Ahmet Usta ve Eski Milli Futbolcu, Teknik Direktör Hasan Şengün'ün, Bölgesel Amatör Ligi'in ilk haftasını değerlendirdi.

"ALAÇAMSPOR ÇOK CAN YAKACAK "

Hasan Şengün, bölgesel Amatör Lig'de Samsun temsilcilerinden Alaçamspor'un çok can yakacağına değinerek, "Alaçamspor’un çok zor bir takım olacağını ve çok can yakacağını söylemiştik. Çünkü dinamik oyunculara sahip. Ünye deplasmanın da da ortada bir maç geçmiş. Alaçamspor özellikle yakaladığı topları iyi kullanarak sonuca gitmiş. Takımda bir hava oluştu. Şimdi bu şu demek Samsun’da ki takımlar birbirleriyle öyle bir çekişme haline geldiler ki üçü arasında zorlu bir süreç geçecek. Çünkü kendi aralarında da küme düşme mücadelesi veriyorlar" dedi.

HAYAL KIRIKLIĞI 

Şengün, en büyük hayal kırıklığının Büyükşehie Belediyespor olduğuna değinerek, "Samsun Büyükşehir Belediyespor geçen hafta Çarşamba’da galip geldi. Ama futbolunu çok beğenmediğimi söylemiştim. Perşembe takımını da kutlamak lazım. Oyunu çirkinleştirmediler. Samsun Büyükşehir Belediyespor şampiyonluğa oynayacak bir takım sinyali vermedi. Çarşambaspor’a gelecek olursak Sulova Sebatspor’un da dinamik bir takım olduğunu gördük. Çarşambaspor inşallah bir an önce toparlanırlar. Çünkü istiyoruz ki Samsun takımlarından bir tanesi şampiyon olsun" ifadelerini kullandı.

Günün Diğer Haberleri
Advert