Samsun'a müjde! TOKİ arsaları 48 ay vadeyle satışa çıkardı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından arsa alacaklara müjdeli haber geldi. Samsun'un da aralarında bulunduğu 42 ilin yer aldığı projede arsalar 48 ay vade ile satışa sunulacak. Çevre, Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanlığı kapsamında başlatılan projede, arsalar açık artırma usulü ile satışa sunulacak. İşte tüm detaylar...

- - Kategorilenmemiş - 2023-10-18 12:15:41

TOKİ kapsamında başlatılan projede 462 arsa 42 ilde satışa çıkarılacak. Açık artırmayla satılacak olan arsalar 48 aya varan vade imkanlarıyla alıcısını bekliyor. TOKİ tarafından açık artırmaya dair detaylar paylaşıldı.

TOKİ 462 ARSAYI SATIŞA ÇIKARDI

Açık artırmaya sunulacak olan arsaların; konut, ticaret, sanayi, turizm tesisi, özel sağlık tesisi ve plansız nitelikte olduğu paylaşıldı. Arsaların tahmin edilen bedeli 15 milyar 861 milyon 229 bin 931 TL olurken, boyutu 3 milyon 883 bin 551 metrekare olarak açıklandı.

Açık artırmayla satılacak olan 462 arsa; Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sivas, Tekirdağ, Van ve Yalova'da yer alıyor.

AÇIK ARTIRMA TARİHİ

Arsaların satışı açık artırma yöntemi ile yapılırken, yüzde 35 peşinat ile 48 aya varan vade imkanlarıyla ödeme sunuyor. Açık artırma tarihleri olarak 1 Kasım ile 2 Kasım tarihleri işaret ediliyor. TOKİ tarafından İstanbul Hizmet Binası ve Ankara Bilkent Otel ve Konferans Salonu'nda açık artırmalar gerçekleştirilecek.

MÜZADEYE İNTERNETTEN NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Müzayedeye ise internet aracılığıyla, "emlakmuzayede.com.tr" web sitesi üzerinden teklif verebilirsiniz. Satışa dair detaylar, "www.toki.gov.tr" ve "emlakmuzayede.com.tr" web sitesi aracılığıyla ya da 0 212 608 15 00 numaralı cep telefondan ulaşabilirsiniz.

Günün Diğer Haberleri
Advert