Samsun'da TOKİ'den ucuz konut imkanı! Yüzde 25 peşinat 48 ay vade imkanı

TOKİ ihaleyle konut satışına başlıyor. Bu kapsamda Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun'un da aralarında bulunduğu 43 ilde konut satışı gerçekleştirecek. Konutların gerçek fiyatları 700 bin liradan başlarken ihaleyle satışa çıkacağı için daha ucuza da alınma ihtimali doğacak

- - Kategorilenmemiş - 2023-10-09 15:28:12

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ihaleyle konut satışına başlıyor. Konutlar ihaleyle satışa çıkacağı için gerçek fiyatından daha ucuza alınma imkanı olacak. Taksit ve düşük peşinat avantajıyla yapılacak ihale belirlenen tarihlerde gerçekleştirilecek. 43 ilde 216 konut için açılacak olan ihale 11 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

AÇIK ARTIRMA 11 EKİM'DE 

Konutlar için açık artırma 11 Ekim 2023 Çarşamba günü yapılacak. İhaleler saat 10.30'da başlayacak. Açık artırmalar, TOKİ İstanbul Hizmet Binası ve Ankara The Green Park Hotel’de yapılacak. Ayrıca internetten üzerinden de (www.emlakmuzayede.com.tr)teklif verilebilecek.

 

ÖDEME PLANI

Alıcılar konut ile iş yerlerine yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade ile sahip olabilecek. İhaleye konu olan konutların muhammen bedeli 700 bin lira seviyelerinden başlıyor. Başka bir deyişle TOKİ tarafından konuta biçilen değer 700 bin ancak ihale daha alt fiyatlardan başlayabilecek. Konutlar; anahtar teslim tarihinden itibaren 1 (bir) yıl sonrasına kadar üçüncü kişilere devir ve temlik edilemeyecek.

Günün Diğer Haberleri
Advert