Samsun'da genç sanayici Nurullah Karaköse DEVA Partisi'nden aday adayı oldu

Samsun'da genç sanayici Nurullah Karaköse, 14 Mayıs seçimleri için DEVA Partisi'nden milletvekili aday adayı oldu. Nurullah Karaköse kimdir?

- - Kategorilenmemiş - 2023-03-17 17:07:13

Samsun'da genç işadamı Nurullah Karaköse, DEVA Partisi'nden milletvekili aday adaylığını açıklayarak başvurusunu gerçekleştirdi.

Samsun'un Asarcık ilçesi doğumlu olan Nurullah Karaköse, milletvekili aday adaylığı evraklarını DEVA Partisi Samsun İl Başkanı Kebire Birer Türk'e teslim etti. Karaköse, yaptığı açıklamada şöyle konuştu:"3 yıl önce Demokrasi ve Atılım Partisi'nin İlkadım ilçesin de kurucu ve Yönetim Kurulu üyesi olarak ilk defa siyasete başladım. Her bir vatandaşımız gibi bende Türkiye için dertlenirken, çocuklarımızın geleceği, ülkemizin geleceği için endişeler yaşarken Genel Başkanımız Ali Bacacan'ın önderlerliğinde kurulan Deva Partisi, Türkiye’de umudun adı oldu. 3 yıl boyunca teşkilatımızla birlikte hemşehrilerimizi kapı kapı gezdik, dertlerini dinledik. Yaşadığımız bu süreçte, inancımız pekişti. Artık büyük milletimizin bu darboğazı aşacağını ve geleceğimizin güvende olduğunu biliyoruz. Deva Partisi kadrolarının hazırlamış olduğu 22 ana başlık eylem planı bunun en net göstergesidir. Bugün itibariyle umudu iktadara taşımak için, Demokrasi ve Atılım Partisi’nden aday adaylığı başvurumu tamamladım. Samsun’un demokrat bir evladı olarak vatandaşlarımızın teveccühünü kazanmak için gece gündüz çalışacağız" dedi.NURULLAH KARAKÖSE KİMDİR?
1993 yılında Samsun'un Asarcık ilçesinde doğdu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Samsun’da tamamladı. Lise ve üniversite yıllarında eğitimine devam ederken 2004 yılında kurulan aile şirketinde çalışmaya devam etti. Lisans eğitimini Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde 2015 yılında tamamladı. 
2016 yılından itibaren aile şirketinin ithalat, e-ticaret, inşaat, tekstil ve sanayi alanlarında gelişimine katkıda bulundu. Kendisini genç sanayici iş insanı olarak tanımlayan Nurullah Karaköse, üretim odaklı faaliyetlerini devam ettirmektedir. Evli ve Girayhan adında bir çocuk babasıdır.

Günün Diğer Haberleri
Advert