Barış Kaygusuz CHP'den aday adaylığını açıkladı!

Barış Kaygusuz, Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Samsun Milletvekili için aday adaylığını düzenlediği basın toplantısı ile duyurdu. Kaygusuz, hedefini açıklayarak, 'İşim gücüm Samsun olacak' dedi.

- - Kategorilenmemiş - 2023-03-15 14:57:01

"İşim gücüm Samsun olacak!"

Milletvekili seçildiği takdirde öncelikli hedefinin Samsun ve Samsunlu bir milletvekili olmak olduğunu belirten Barış Kaygusuz, "Bunun için halkın temsilcisi olacak ve çıkarlarını savunacağım. Samsun'da gençlerin ağabeyi, herkesin kardeşi, büyüklerimizin evladı ve kimsesizlerin Ankara'daki temsilcisi olacağım. İşim gücüm Samsun olacak. 7/24 telefonlarım, sosyal medya hesaplarım ve kapım herkese açık olacak" diye konuştu.  

"Samsun için 5 hayati projeye odaklanacağım"

Samsun'un geleceği için önemsediği projeler hakkında bilgi veren Barış Kaygusuz, "Samsunumuz için çok önemsediğimiz 5 proje üzerinde çalışacağım. Öncelikle hedeflerim; Samsun'u kalkınmada öncelikli iller kapsamına aldırmak, Samsun Ankara hızlandırılmış tren projesini hızla hayata geçirmek, Samsun ve ilçelerinin kentsel dönüşümünü yerinde, yerli müteahhitlerimizle, iş insanlarımızla ve esnaflarımızla birlikte gerçekleştirerek, doğal afetlere karşı güvenli bir kent haline getirmek, Samsun'u bir turizm kültür ve sanat kentine dönüştürmek ve Samsunumuzu parti programımızda da yer alan; "Katma değeri yüksek ürünlerin üretileceği 5 bölge" projesindeki önemli merkezlerinden birisi olmasını sağlamak olacaktır" dedi.

"Ucube sistem bitecek, hak, hukuk ve adalet gelecek!"

 

2023 seçimlerinde ucube sistem olarak ifade ettiği Cumhurbaşkanlığı sisteminin sona ereceğini ve bunu yerine hak, hukuk ve adaletin inşa edileceğini belirten Barış Kaygusuz, "14 Mayıs 2023 seçimlerinin galibi Millet İttifakı olacaktır. Demokrasi güçleri kazanacak, halkımız partimizi ve Millet İttifakını iktidara taşıyacaktır. Bu ucube sistem bitecek, güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçilecektir. Hak, hukuk ve adalet gelecek, Türkiye Cumhuriyeti'nin 13. Cumhurbaşkanı, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır" dedi.

Günün Diğer Haberleri
Advert