ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ SAMSUN ŞUBESİ

Atatürkçü Düşünce Derneği Samsun Şubesi 15. Olağan Genel Kurulu 12 Mart 2023 Pazar günü saat 11.00’de Mimarlar Odası Konferans Salonunda gerçekleşti. Üyelerin yoğun olarak katıldığı genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

- - Kategorilenmemiş - 2023-03-13 17:12:31

Misafirlerin konuşmalarının ardından denetleme ve disiplin raporları okundu. Denetleme ve disiplin raporları ve faaliyet raporu ayrı ayrı oylandı ve üyelerin oy birliğiyle raporlar kabul edildi. Çarşaf liste ile yapılan seçimde Yönetim Kurulu başkan adayları Birol YELEKİN ve Mustafa KÖSE konuşmalarını gerçekleştirdi.

Ardından salonda bulunan misafirlerden Atakum Belediye Başkanı Sayın Cemil Deveci, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sayın Atilla Tekcan, Birleşik Kamu İş Sendikası Başkanı Sayın Onur Gündüz, Eğitim İş Sendikası Samsun İl Başkanı Sayın Volkan Erken, Tüm Bel. Sen.  Başkanı Sayın Suat Yıldız, KESK Dönem Sözcüsü Sayın Ekrem Şeref, Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Sayın Mehmet Özdağ, Tabipler Odası adına Sayın Dr. Murat Erkan, Eğitim Sen Samsun İl Başkanlığı adına Sayın Ersin Gür, 19 Mayıs gazeteciler cemiyeti adına Sayın Şakir Demirci, Memleket Partisi adına Samsun İl Başkanı Sayın  Recep Kılıç, OMÜ İlahiyat Fakültesi Eski Dekan Sayın Prof. Dr. Osman Zümrüt, OMÜ İlahiyat Fakültesi Sayın Prof. Dr. Hasan Aydın konuşmalarını gerçekleştirdi.

Atatürkçü Düşünce Derneği 14. dönem Samsun Şube Başkanı Sayın Işık ÖZKEFELİ bayrağı daha önce de şube başkanlığı yapan Sayın Birol YELEKİN’E devretti.

Demokratik bir ortamda geçen genel kurulda 307 geçerli oyun 246’sını alan YELEKİN konuşmasında birlik, beraberlik mesajları verdi. Bütün üyelerin katılımcı olmasını isteyerek güzel çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

Günün Diğer Haberleri
Advert