KADİR KOÇAK’IN BAŞINI RUS BLOGGERLAR MI YAKTI?

Samsun Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden en büyüğü olan Anakent’ in Genel Müdürü Kadir Koçak’ın görevden alındığı haberi Samsun gündeminde bomba etkisi yarattı. 

GÜNCEL - 2018-07-19 14:47:21

Anakent Genel Müdürü ve Golf Kulübü Onursal Başkanı görevini yürüten Kadir Koçak Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’in talimatıyla görevinden alındı. Kadir Koçak’ı, Rus bloggerların yaktığı iddia edildi. Samsun ve başta Golf kulübünü tanıtmak için Anakent sponsorluğunda Samsun’a gelen Rus bloggerlar hesaplarında paylaştıkları resimlerle gündeme gelmişlerdi. Tüm basında yer alan bu organizasyon daha önceden planlanmış olmasına karşın, Ramazan ayının manevi havasına uygun olmadığı için çok tepki toplamıştı.

Ü

BAŞKAN ŞAHİN: İSTİFASINI VERSİN

Basında yer alan haberleri gören Başkan Şahin’in bu organizasyonu yapan kişilerin istifasını istediği ancak organizasyonun daha önceden planlandığı ve resimlerin Rus bloggerların hesaplarından alınarak servis edildiği, olayda kusur yerine ihmal olduğu şeklinde ikna edilerek bu kararından vazgeçtiği söylendi. Koçak'ın buna rağmen AK Parti Samsun Milletvekili Yılmaz'ın ismini kullanarak 'Arkamda Yılmaz var' sözleri bardağı taşıran son damla oldu.


ARKAMDA YUSUF ZİYA YILMAZ VAR


Kadir Koçak’ı, yakın çevresine Yusuf Ziya Yılmaz ile yakın ilişki içinde olduğunu, bu sebeple kimsenin onu koltuğundan edemeyeceğini söylemesi Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin'i kızdırdı. Bu sözler sonrası Koçak’ı Yusuf Ziya Yılmaz’da kurtaramadı. Şahin, Koçak’ı anında görevden aldı. Koçak’ın, Yusuf Ziya Yılmaz’a olan sevgisini suistimal ettiği de gelen bilgiler arasında.

 

 

Günün Diğer Haberleri
Advert