Kalkınmanın İlk Adımı Destek

Ayvacık ve Salıpazarı’nda seçim çalışmalarına devam eden MHP Samsun Milletvekili Adayı Erdem Okan, “İlçelerimizi kalkındırmanın ilk adımı, esnafımızı ve çiftçilerimizi desteleyerek yapacağız” dedi

SİYASET - 2018-06-01 10:12:36

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Adayı Erdem Okan, seçim çalışmaları Ayvacık ilçesinde sürdürdü. Esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Erdem Okan, Cumhur İttifakı'nın milli bekanın teminatı olduğunu vurgulayarak, “24 Haziran’da yapılacak seçimler, ülkemiz ve milletimiz için önemi büyük. Yeni sistemde meclisin gücü artıyor. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etme amacıyla yola çıktı. Esnaflarımızın sorunlarını biliyoruz. Ayvacık sürekli göç veren bir ilçemiz. İlçemizi kalkındırmanın ilk adımını, esnafımızı destekleyerek atılabileceğine inanıyoruz. Seçim beyannamemizde yer alan ve esnaflarımızı ekonomik darboğazdan kurtaracak vaatlerimizi gerçekleştirmek için partimize destek istiyoruz.” diye konuştu.

Daha sonra Ayvacık Kaymakamlığı’na geçen Erdem Okan, kaymakamlıkta görevli müdür ve memurlarımızla sohbet etti. Ayvacık Ziraat Odası Başkanlığı'nı da ziyaret eden Okan, Oda Başkanı Erdal Avcı ile bölgenin zirai sorun ve çözümleri hakkında fikir alışverişinde bulundu. MHP Milletvekili Adayı Okan, Keskinoğlu Mahallesi'nde düzenlenen ve civar köylerden de vatandaşların katıldığı iftar davetine icabet ederek, Kur'an-ı Kerim tilaveti dinledi.

Salıpazarı'nda gerçekleştirilen iftar organizasyonuna MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ile birlikte katılan Erdem Okan, ilçe muhtarları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarını açtı. MHP Milletvekili Adayı Erdem Okan, seçim beyannamelerindeki çiftçilere yönelik vaatleri paylaşarak, “Tarımsal giderleri azaltarak, doğru teşviklerle daha fazla üretimi sağlayacağız.  Çiftçilerimizin ürünlerini emeklerinin karşılığında alacağımızı taahhüt ediyoruz.” diye konuştu.
 

Günün Diğer Haberleri
Advert