KOLAYI ZORA ÇEVİRMEYELİM...

İnanmak başarmanın yarısıdır. Her şeyden önce başarabileceğimize inanmamız gerekiyor.

GÜNCEL - 2020-08-17 18:04:57

Başaracağımıza İnanmak içinde  kulübümüzün doğru hamleler doğru transferler yapması gerekiyor. 

Takımımız Bolu kampını sürdürürken transferlerde devam ediyor. Hiçbir zaman oynayacağımız Ligi ve rakipleri hafife almamak lazım elbette. 

Açıkçası bu sezon Tff 2. Lig kadar zorlanacağımızı düşünmüyorum. 

Neden sorusuna gelince...
Özellikle Süper Lig’deki küme düşmenin kaldırılması Tff 1. Ligde şampiyonluğa oynayacak takımların şanslarını fazlasıyla artırdı. 

Süper ligden küme Düşme kaldırılmasaydı ne olurdu? 

Malatyaspor ve Kayserispor Avrupa kupaları görmüş şehir takımları, Ankaragücü hem camia olarak hem de taraftar kitlesiyle keza onlar da büyük bir camia. Süper Lig’den düşen en az 3 takımdan ikisi kadrosunu bozmadan yine Şampiyonluğa oynuyor. Dolayısıyla bu üç takımın Tff 1. Ligde olmaması şampiyonluk yarışında koşacak iddaalı takım sayısını da azaltıyor haliyle. TFF 1. Lig’den düşmesi gereken takımlardan Osmanlıspor, Adanaspor ve Eskişehirspor'un kalması bizleri çokta etkilemez. Onlar yine lige tutunma mücadelesi verecekler.

Açıkçası ilk ikinin direk bir üst lige çıkacağı Tff 1.Lig alt ligden daha kolay olacak. 

Kimler rakip olabilir?

Bursaspor, Altay, Menemen Bl.spor Akhisar Bl. Play-off ile beraber Yilport Samsunsporumuza rakip olmaya çalışacaklar. Adanademirsporu merak ediyorum. İki sezondur inanılmaz paralar harcadılar, yine playoftan dönmeleri bence kulübün gardını da iyice düşürmüştür. 

O zaman kolayı zorlaştırma mak için müsterih olalım... Üzülsek de beraber sevinsek de beraber olabilmeyi becerebilelim. Bu birlikteliğimizi başkanımıza hissettirelim. Emin olunuz Yüksel başkan bize hayal üstü güzellik ve mutluluk yaşatacak... Hepimiz üzerimize düşeni yaparak birleştirici olalım. Gerçek anlamda zarar verdiğine inandıklarımıza takımımızın menfaati için birlikte tepki koyalım...

Neden mi..? 
Çünkü başka Samsunspor olmadığı gibi belki yüz yılda bir karşımıza çıka bilecek Cesur Yürekli Baba bir Başkana sahibiz ondan olamaz mı?

Evet Kıymet bilelim, sabırla liglerin başlamasını bekleyelim ama bir o kadar da önemli olan öncelikle Kovit illetinin bir an önce hayatımızdan çıkması için dua edelim. Yoksa ne maçlardan ne galibiyetlerden ne de yaşayacağımız bir şampiyonluktan tat alabiliriz...

Sağlıklı bir yaşam sürdürebilmemiz ümidiyle....
            Hoşçakalınız...

Günün Diğer Haberleri
Advert