Canik Belediyesi Eğitimin En Büyük Destekçisi

Haber:Barış Kaya Fotoğraf:Mustafa Demircan Canik İMKB Anadolu Lisesi Matematik ve Müzik Atölyesi açılışı töreni bugün okul binasında gerçekleşti. Canik Belediyesi katkıları ile hazırlanan atölyelerin açılışına Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, Ak Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler,okul müdürleri,öğrenciler ve veliler katıldı. Konuşmaların ardından atölyelerin açılışı kurdele kesimi ile gerçekleşti.

Canik Belediyesi Eğitimin En Büyük Destekçisi
Canik Belediyesi Eğitimin En Büyük Destekçisi

"Destek Başkanımızdan Başarı Okulumuzdan"

Okul Müdürü Necmettin Gün: "Öğrencilerimizin başarılarına başarı katmaları için Canik Belediye Başkanımız Sn. Osman Genç'in katkıları ile Matematik ve Müzik Atölyelerimiz bugün itibari ile açmış bulunuyoruz. Sizlerin huzurunda bizlere her zaman destek veren ve katkılarını esirgemeyen Belediye Başkanımız Osman Genç'e teşekkürlerimi sunuyorum. Bir söz vermek istiyorum 'Destek Başkanımızdan Başarı Okulumuzdan.'" ifadelerini kullandı.

"Asli görevi olmamasına rağmen belediyemiz bizlerin hep yanında oldu"

Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar: "Eğitim bir ülkenin kalkınmasında en büyük etkenlerdendir. Ülkenin geleceği için bu tarz yatırımlara ihtiyacımız vardır. Canik Belediye Başkanımız sadece İMKB Anadolu Lisesi'ne değil, ilçemizde bulunan tüm eğitm kurumlarına aynı şekilde belediyemiz ciddi yatırımlar getirdi. Bizden desteklerini esirgemeyip her zaman yanımızda bulunan başta Belediye Başkanımız Osman Genç olmak üzere Canik Belediyesinin her neferine teşekkürlerimi sunarım." ifadelerini kullanan Uzunlar sözlerine şöyle devam etti. "Belediyemiz asli görevleri arasında olmamasına rağmen eğitim kurumlarımıza maddi ve manevi paha biiçilemeyecek boyutlarda hizmetler getirmiş, belediyenin kapılarını sonuna kadar eğitim için açmıştır."şeklinde konuştu.

"Eğitim,Kültür,Sanat Ne Kadar İleride O Şehir O Ülkede O Kadar İleride Demektir."

Canik Belediye Başkanı Osman Genç: " İlk göz ağrımız ilk anadolu lisesi İMKB Anadolu Lisesidir. Eğitimde, kültürde, sanatta ne kadar ileride olursa bir kurum bir şehir bir ülke bazında o kadar yüksekte olursunuz. Şehirlerin yarıştığı şu devirde, bizlerde ilçemiz için kültür-sanat eğitim ve spor alanında en üst seviyede tutmak için çaba gösteriyoruz." ifadelerini kullanan Genç sözlerine şöyle devam etti. "Okul şehrcilikte çok önemli rolü olan bşr kurumdur. Asli görevimimiz olmamasına rağmen bizler sadece okullarımızın fiziki yapılarına değilde iç yapısına katkıda bulunmak için çaba gösteriyoruz. Gençler: Okumak zorundayız, zamanı,geleceği, hayatı, ve tarihi okumak gerekir. Kendi yerli hafızamızı oluşturmalıyız. 50 milyon Türk Lirası(TL) gibi eğitime sadece belediye olarak biz katkıda bulunduk. yeterki bu şehrin çocukları okusun diye. Bizler hep birlikte bu ülkenin geleceğini inşa edeceğiz. O yüzden bu harcanan parada harcanacak olan paralar da emeklerde helali hoş olsun sizlere." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından kurdale kesimi ile atölyeler kullanıma açıldı.

 

 

 

 

 

Osman Genç Canik Belediyesi Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Canik İMKB Anadolu Lisesi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak