AKCAGÖZ:”TEK ADAM REJİMİ MACERADIR”

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, CHP Havza ve Kavak Örgütlerinin düzenlediği danışma kurulu toplantılarına katıldı. Danışma Kurulu toplantılarının önemine dikkat çeken Tufan Akcagöz, “Danışma kurulları, tüzükte yazıyor diye değil, bir zaruret olduğu için yapılmak zorunda. Bu toplantılarda, bir arada olmanın önemi kadar, birbirimize söyleyeceklerimiz ve ortaya atacağımız fikirler de önemli. Ülkenin ulusal sorunları belli. Bunları artık hepimiz biliyoruz. Ancak, yerel sorunlara ilişkin çözüme dair stratejiler, işte bu toplantılarda şekilleniyor. İlçenin temel sorunları nelerdir, bunu en iyi siz biliyorsunuz. Bunları bizimle paylaşın. Önümüzde zorlu bir süreç var ama üstesinden gelinemeyecek bir durum değildir.

AKCAGÖZ:”TEK ADAM REJİMİ MACERADIR”
AKCAGÖZ:”TEK ADAM REJİMİ MACERADIR”

Ak Parti, aşağıdan yukarıdan sallanıyor. Bir üflemeye bakar ama sağlam üfleyeceğiz. Önümüzdeki süreç, sadece CHP’nin seçim süreci değildir. Bu samsun oto kiralamale, ben bu ülkeyi Ak Partiye teslim etmeyeceğim diyen hemen herkesi göreve davet ediyorum. Evet bu bir görevdir ve hatta vatan borcudur. 2019 yılında, tek adam rejimi ülkeye hakim olursa bunun sonu kaostur. Bu kaos, hepimizin hüsranı anlamına geliyor. Buna fırsat vermemeliyiz. “ izmir escort.
           Milli mücadelenin ilk kıvılcımının Havza’da yakıldığını hatırlatan Tufan Akcagöz, “Samsun, milli mücadelenin baş kentidir. Bunun için gurur duyuyoruz. Ancak, ilk kıvılcım Havza’da yakıldı ve bu kıvılcım, alevler halinde Anadolu’yu sardı, bunu artık dünya biliyor. Kuvayı milliye mücadelesini biz bu şartlarda verdik. Şimdi Havza’ya, yeni bir kıvılcım yakmak düşüyor. Havza bunu başaracaktır. Buna yürekten inanıyorum. Havza, kurtuluşun kenti olarak 2019 yılında yeniden ve daha büyük bir kurtuluşa hizmet edecek ve ülkeyi tek adam rejimine teslim etmeyecektir. Tek adam rejimi demek, terörün sürgit devam etmesi demek. Tek adam rejimi demek, yargı bağımsızlığına tamamen elveda demek. Tek adam rejimi demek, baskı ve zulüm demek. Tek adam rejimi, sonu olmayan bir maceraya atılmak demek. Ülke, böyle bir maceraya atılır mı? Atılmaz. Bu ülkeye bu kötülük yapılmaz. Bir kişi konuşacak, herkes dinleyecek. Buna samsun oto kiralama ve ne için teslim olacağız ve tahammül edeceğiz? Bir kısım dalkavuk sanatçıların halini görüyor ve acıyorum. Bir yerlerde kalabilmek için envai çeşit takla atıyorlar. Ne için? Biraz daha çok para. İyi de, siz zenginleyeceksiniz tamam ama bu millet fakirleşiyor. Siz zengin olacaksınız diye millet mahvolacak, millet ne olursa olsun öyle mi? Buna bu millet izin vermeyecektir.” şeklinde konuştu.
 

Chp Samsun Chp Samsun İl Başkanlığı Chp Samsun il Başkanı Tufan Akçagöz Akp Havza Samsun Haber Samsun Guncel Haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak