CÜNEYT TURGUTER IRKÇI YUNAN VEKİLE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Irkçı yunan vekilin bayrağımızı yırtmasına tepkiler dinmiyor

CÜNEYT TURGUTER IRKÇI YUNAN VEKİLE ATEŞ PÜSKÜRDÜ
CÜNEYT TURGUTER IRKÇI YUNAN VEKİLE ATEŞ PÜSKÜRDÜ Samsun Güncel Haber

Geçtiğimiz günlerde Brüksel’de toplanan AB Parlamentosu’nun Genel Kurulu’nda Yunan adalarındaki göçmenlerin durumunun görüşüldüğü esnada ırkçı yunan vekil Ioannis Lagos kürsüde konuşurken ülkemize karşı hadsiz söylemlerde bulunmuş ve diğer vekillere “Türk bayrağı kanla yıkanmış bir bayrak” diyerek şanlı Türk bayrağını yırtmıştı.

Hadise üzerine ülkemizin her kesiminden sert tepkiler geldi. Konu ile ilgili olarak Merkez Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Cüneyt Turguter’ de canlı yayında gereken cevabı verdi.

Cuma akşamları saat 19.00’da Samsun Güncel Haber Facebook sayfası üzerinden yayınlanan ve Gazeteciler Nedim Aydın, İsmet Aktaş ile beraber sunucusu olduğu “Samsun Özel” adlı siyaset programında konuşan Turguter “ Olayı hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor. Türk milletinde birlik beraberlik her zaman vardır. O yunan vekile buradan biz Samsun halkı ve Türk milleti olarak sesleniyoruz. Senin değil o bayrağı yırtman, bütün dünya gelse bizim bayrağımızı kimse yırtamaz. Biz Türk milleti olarak birlik beraberlikte senin o atalarını nasıl denize döktüysek, bugün seni de denize dökeceğiz bunu bil, bizde buradan söyleyelim” dedi.

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak