YERLİ OTOMOBİL FABRİKASI SAMSUN DA MI OLACAK ?

Cemal Yeşilyurt, otomobil fabrikası yapılması için arazisini vermeye hazır olduğunu açıkladı.

YERLİ OTOMOBİL FABRİKASI SAMSUN DA MI OLACAK ?
YERLİ OTOMOBİL FABRİKASI SAMSUN DA MI OLACAK ? Samsun Güncel Haber

Samsun'lu iş adamı olan Yeşilyurt Demir Çelik şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yeşilyurt, milli-yerli otomobil fabrikası Samsun'da kurulursa bin 500 dönümlük arazisini vereceğini söyledi.

Samsun Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (SAMSİAD) düzenlediği İş Yemeği toplantısında konuşan tYeşilyurt "Bizim derdimiz Samsun ve sanayi. Samsun’a bir şeyler vermek için inanın çok çalışıyorum. Samsun sanayide çok geride kaldı. Samsun hala 30 yıl önceki sanayilerle devam ediyor " dedi.

"BU YATIRIM KARADENİZ'İ İHYA EDECEKTİR"

Yeşilyurt ayrıca "Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımız yerli otomobil üretecek baba yiğitleri açıkladı. Ve ardından yerli otomobilin üretileceği il için kampanyalar başlatıldı. Biz Samsun olarak yerli otomobil fabrikasının Samsun’da kurulmasına talibiz. Benim Çarşamba Ovası’nda 650 dönüm arazim var. Eğer bu alan yetmiyor ise 1.500 dönüme çıkartır ve fabrika yapılması için veririm. Bu yatırım Samsun’la birlikte Karadeniz’i ihya edecektir." diyerek Samsun'da yerli bir otomobil fabrikası için ne kadar istekli olduğunu belirtti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak