GÜNÜN GRAM VE ÇEYREK ALTIN FİYATLARI

Altın fiyatları 28 Ekim Pazartesi yani haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından araştırılıyor.

GÜNÜN GRAM VE ÇEYREK ALTIN FİYATLARI
GÜNÜN GRAM VE ÇEYREK ALTIN FİYATLARI Samsun Güncel Haber

Özellikle yatırımcının gözdesi gram ve çeyrek altın fiyatları hemen her gün olduğu gibi bugün de en çok araştırılanlar arsında ilk sıralarda yer alıyor. Dolar TL kurundaki aşağı yönlü hareket, altın fiyatlarına da yansıdı. İşte, 28 Ekim çeyrek ve gram altın fiyatları…

GRAM ALTIN NE KADAR?

 

Altının gram fiyatı dolar TL kurundaki aşağı yönlü hareketinde etkisiyle birlikte yeni haftaya değer kaybederek başladı. Saat 08.00’de bigpara.com’da kaydedilen bilgilerde, bir önceki kapanışa göre yüzde eksi 0,10 değer kaybı yaşanan gram altın fiyatları 279 lira üzerinden serbest piyasada işlem görüyor.

 

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

 

Çeyrek altın fiyatları henüz güncellenmedi. Bilindiği üzere çeyrek altın fiyatları bir önceki kapanış rakamları referans alınarak, bu rakamlar üzerinden işlem görüyor. Bigpara.com’da saat 08.00’de kaydedilen bilgilere göre çeyrek altın 447 lira alış ve 448 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

 

Öte yandan Cumhuriyet altını ve yarım altın fiyatları da tıpkı diğer birimler gibi yatırımcıların yakın markajı altında. Peki, 28 Ekim yani bugün Cumhuriyet altını ve yarım altın fiyatları ne kadar? İşte detaylar…

 

Cumhuriyet Altını

 

1.856,00

 

1.884,00

 

Yarım Altın

 

892,68

 

915,77

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak