KANTARIN TOPUZU, İPİN UCU KAÇIRILDI

Samsun Baro Başkanı Kerami Gürbüz, Beştepe'de yapılacak adli yıl açılış törenine katılıp katılmayacağı ile ilgili, "Maalesef kantarın topuzu, ipin ucu kaçırıldı. Bu konudaki düşüncemizi bilahare basın yoluyla açıklamamız elzem oldu" dedi

KANTARIN TOPUZU, İPİN UCU KAÇIRILDI
KANTARIN TOPUZU, İPİN UCU KAÇIRILDI Samsun Güncel Haber

Samsun Baro Başkanı Kerami Gürbüz, Beştepe'de yapılacak adli yıl açılış töreni ile ilgili Yargıtay'dan kendisine de davet geldiğini ifade etti. 
Baro avukatlarının kendisine yönelttiği sorulara sosyal medyadan yanıt veren Başkan Gürbüz, "Yargıtay 1.Başkanı Sayın İsmail Rüştü Cirit tarafından Samsun Barosu Başkanı sıfatıyla 'kişiye özel' bir davetiye ile Adli Yıl Açılış Programı'na bendeniz de davet edildim. Davetiyenin altında katılım durumunun 27 Ağustos'a kadar ... nolu telefona bildirilmesi rica ediliyor.Teamül ve nezaket, davet sahibinin bu ricasına uygun davranmayı gerektirdiği halde basın açıklaması ile cevap vermek gibi bir usul benimsendi.Tercih meselesidir, yapanların anlayışıdır, takdiridir. Hadi bunu da geçtik. Bu kez de basın açıklaması furyasından sonra sosyal medyadan ismim etiketlenerek/etiketlenmeyerek "sen ne yapıyorsun, n'oluyoruz?, hadi açıkla!" denilmeye başlandı. Hanımefendiler, beyefendiler ikili ilişkilerimde nezaketi hiç elimden bırakmam, buna azami gayret gösteririm. Muhataplarımın da buna asgari düzeyde riayet etmesini beklemek hakkımdır diye düşünüyorum. Bu güne kadarki duruşlarımı, tavırlarımı birilerinin 'şıışşşt' deyişiyle belirlemedim ki bugün neden bu kadar heyecanlanıldı doğrusu anlamadım.Maalesef kantarın topuzu, ipin ucu bu kadar kaçırıldı, ölçü vesaire kalmadı. Bizim de bu konudaki düşüncemizi bilaharebasın yoluyla açıklamamız elzem oldu" ifadelerine yer verdi.

 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak