Fabrika tekrar yandı

Samsun'un Kirazlık mevkisinde dün öğle saatlerinde alevlere teslim olan ve itfaiye, emniyet işbirliğiyle alevlerin söndürüldüğü fabrika tekrar yanmaya başladı.

Fabrika tekrar yandı
Fabrika tekrar yandı Samsun Güncel Haber

Samsun'un Kirazlik mevkisinde dün öğle saatlerinde yanan ve büyük korku salan ambalaj fabrikası bu aksam saat 20:00 sularında enkazda kalan küllerin alevlenmesiyle tekrar yanmaya başladı. Vatandaşların dikkati sayesinde alevler büyümeden itfaiyeye haber verildi. 

İtfaiye yetkilileri yangının enkazda dünden kalan közlerin rüzgarında etkisiyle tekrar alev aldigini söyledi. Tekrar herhangi bir faciaya yol acmamasi için kepçe ile enkazın karıştırılıp köz kalıntılarının bertaraf edilmesini belirten itfaiye sigorta şirketinin olay yeri raporu tutmadan bunun mümkün olmadığını söylediler.

Ayrıca yanan depo kısmında olay yeri inceleme ekiplerinin ilk izlenimlerini belirttiği raporda binanın taşıyıcı kolonlarının tamamen hasar gördüğü, büyük hasar gören depo kısmının artik kullanılamaz hale geldiği ve maddi hasarın oldukça büyük olduğu belirtildi.

Kaynak: Samsun Gazetesi

 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak