MOBİD heyeti Şahinoğlu Mobilya’da

Samsun Mobilyacı İş Adamları Derneği (MOBİD) Yönetim Kurulu üyeleri, Şahinoğlu Mobilya’nın fabrikasını ziyaret etti.

MOBİD heyeti Şahinoğlu Mobilya’da
MOBİD heyeti Şahinoğlu Mobilya’da Samsun Güncel Haber

 Samsun Mobilyacı İş Adamları Derneği (MOBİD) Yönetim Kurulu üyeleri, MOBİD üyesi olan Şahinoğlu Mobilya’nın fabrikasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. MOBİD Başkanı ve Eker Kanepe Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Eker’in öncülüğünde gerçekleşen ziyarete, Kocaman Orman Ürünleri Yetkilisi Levent Kocaman, Özgür Mobilya Yönetim Kurulu başkanı Özgür Uyanık ve Samsun Sünger ve Poliüretan  yetkilisi Murat Odabaşı katıldı. Heyet, Şahinoğlu Mutfak ve Ofis Mobilyaları’nın fabrikasında incelemelerde bulunarak Şahinoğlu Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şahin’den bilgi aldı.

TERCİH EDİLEN MOBİLYA SİSTEMLERİ

Şahinoğlu Mobilya’nın faaliyetleri hakkında bilgi veren Ahmet Şahin, “Şahinoğlu Orman Ürünleri, büyük dedemiz merhum Mehmet Şahin'in oğlu, dedemiz merhum Ahmet Şahin tarafından 1950'li yılların sonlarında, bölgenin ilk ve tek 'Ahşap ve Kereste Biçki Atölyesi' olarak kurulmuş ve ticari hayatına başlamıştır. 1950’li yılların sonlarında kurulan firmamız, bölgede tek olması sebebiyle işlediği kestane, kayın, meşe ve çam gibi orman ürünlerini kısa zamanda tüm Türkiye'ye pazarına sunmuş ve ürünleri ile adından söz ettirmiştir İlerleyen yıllar içerisinde, yine bölgede ilk ve tek olarak 'ahşap-masif kapı, pencere ve parke' gibi ürünler üretmiş, bu ürünler kalite ve müşterilerimizin güvenleri çerçevesinde sektör pazarında karşılık bularak başta Anadolu olmak üzere Trakya dahil tüm Türkiye’ye sunulmuştur. Zaman içinde büyüyen ve sektörde adından söz ettiren firmamız, babamız Genç Osman Şahin tarafından 2000'li yılların başlarına kadar çok büyük emekler neticesinde Şahinoğlu Orman ürünleri, milenyumun başlarından itibaren “Ahşap masif kapı, kafe restoran, ofis tasarımı ve doğal kütük masa üretimi”  gibi orman ürünleri ile sektörde bir kez daha adından, söz ettirmeyi başarmış, bu başarısını ise günümüze taşımıştır” dedi.

ÇEŞİTLİ İLLERE SATIŞ YAPIYORUZ

Temel değer ve hedefleri doğrultusunda  Türkiye’deki satış ağları ile faaliyet yaptıklarını söyleyen Şahin, “İlerleyen yıllar içerisinde, yine bölgede ilk ve tek olarak “Ahşap masif kapı, kafe restoran, ofis tasarımı ve doğal kütük masa üretimi” gibi ürünler üretmiş, bu ürünler kalite ve müşterilerimizin güvenleri çerçevesinde sektör pazarında karşılık bularak başta Anadolu olmak üzere Trakya dahil tüm Türkiye’ye sunulmuştur. Şahinoğlu Mobilya olarak Terme/Samsun’da 1.500m2 kapalı, 3.000 M2 açık alan üzerinde son teknolojinin kullanıldığı tesislerimizde müşterilerimiz için yüzlerce farklı tasarımlar üretilmektedir. Ülke geneline açılan bir marka olarak, gücünü müşterilerinin memnuniyetinden alan, özverili çalışanlarıyla müşterilerinin çalışma mekanlarına farklı ve özgün tasarımlar ile değişik trendler sunmaya devam ediyor. Modern teknolojiyi en iyi şekilde kullanarak, başarının haklı gururunu müşterilerimizle paylaşmaktan mutluluk duymaktayız” diye konuştu.

KALİTEDEN ÖDÜN VERMEDEN…

Şahin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bugün firmamız, yıllanmış ağaçlar ile üretip sunduğu nadide ahşap ürünlerde katkı ve ilaç kullanmayarak “HAYATINIZI DOĞALLAŞTIRIN” sloganı ile bölgede 'ilk ve tek' olma özelliğini korumakta, başta bölgemiz olmak üzere tüm Türkiye pazarında iddiasını sürdürmektedir Şahinoğlu, hızlı değişen insan yaşamının daha doğal ve şık olması gerektiğine inanmakta ve bu sayede daha kaliteli ve daha sağlıklı bir yaşama ulaşılmasında, yıllar içinde oluşan tecrübesiyle sektörün üstlendiği rolün bilinciyle çalışmaktadır. Sektörün Türkiye çapında bir oyuncusu niteliğiyle de değişen dinamikleri takip etmekte, sürekli olarak yenilenmekte; bilgi birikimini daha ilerlere taşımaktadır. Firmamızın temel hedeflerinin başında; 'öğrenmek, araştırmak, geliştirmek, yenilenmek ve bu birikimleri en uygun koşullarda doğallıktan ödün vermeden hayata geçirme gayreti olup, Şahinoğlu ailesinin oğulları Ahmet Şahin ve Recep Şahin tarafından gücünü tecrübesinden alarak yönetilmektedir.” 

Kaynak: Samsun Gazetesi

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak