Atabek Derneği Samkon ile birleşti

Samsun’da faaliyet gösteren Atabek Öğrenci Dernekleri Platformu Başkanı Cüneyt Turguter ile SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş ile bir araya gelerek yeni kurulacak bir federasyon ile SAMKON altında birleşme kararı aldılar.

Atabek Derneği Samkon ile birleşti
Atabek Derneği Samkon ile birleşti

Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Sezgin Gümüş ikinci kez SAMKON'un başkanı seçilmesinin ardından Samsun'a bir dizi ziyarette bulundu. Samsun'da belediye ziyaretlerinde bulunan Gümüş aynı zamanda Atabek Öğrenci Dernekleri Platformu altında bulunan Atabek Derneği,Mimarlık Öğrencileri Derneği ve İletişim Medya Öğrencileri Derneği ile beraber bir federasyon daha kurup SAMKON bünyesine bağlanması için ilk adımı attı.

SAMKON SAMSUN İÇİN BİR DEĞER

SAMKON ile anlaşma yaptıklarını ve SAMKON ile beraber yürüme kararı aldıklarını kamoyuna sunan Atabek Öğrenciler Derneği Platformu Başkanı Cüneyt Turguter " SAMKON ve Sezgin Gümüş Samsun için çok büyük bir değer. Samsun'un hakettiği noktalara gelebilmesi için elinden gelen bütün çabaları sarfeden SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş ile aynı yolda aynı amaç uğruna yürümek bizim için bir gurur."izmir escort.

DERNEKLER TAM KODRO HAZIR

Samsun'da Samsun için ellerinden gelen çabaları sarf ettiklerini belirten Turguter " Öğrencilerimiz ve derneklerimiz tam kadro hazır. Projelerimiz hazır yeni projelerimizle SAMKON'un gücünü arkamıza alıp Samsun ve öğrencilerin gelecekleri için temel taşları yerine oturtmak için SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş ile elimizden gelen herşeyi yapacağız." cümlelerini kullandı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak