OMÜ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİNDE REZİLLİK İLE İLGİLİ MAĞDUR BABA KONUŞTU!

BARIŞ KAYA/SAMSUN Geçtiğimiz gün yaptığımız haber ülke gündeminde yankı buldu. Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Acil Servisine çocuklarını götüren ailenin isyanını haberimizde belirtmiştik.

OMÜ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİNDE REZİLLİK İLE İLGİLİ MAĞDUR BABA KONUŞTU!
OMÜ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİNDE REZİLLİK İLE İLGİLİ MAĞDUR BABA KONUŞTU!

Yankı bulan haberimizin ardından haberde bahsi geçen doktorlar sosyal medya hesaplarından suçu üstlerinden atmak için paylaşım yaptırdılar. Olmayan olayları da yazarak abartılı bir biçimde ibreleri mağdur ailenin üzerine attılar. Olayla ilgili Samsun Güncel Haber’e konuşan, suç duyurusunda bulunduğunu belirten Hamza Macit, “Kızımın ateşi olayın olduğu akşam 39,5 dereceye çıktı. Bizde OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne eşimle birlikte acilen götürdük. İlk olarak kadın doktor direkt olarak reçete yazarak bizi başından savarcasına ‘gidebilirsinizizmir escort. Bunun üzerine 39,5 derece ateşi olan bir hasta çocuğa hiçbir şey yapmadan mı göndereceksiniz? Sorusunu yönelttim.  Ateşini düşürmeyecek misiniz? Tahlil yapmayacak mısınız? Sorularını sordum, bunun üzerine kızıma ‘idrar tahlili yapalım mı ?’diye sordu. Kızım hayır cevabını verince 6 yaşındaki bir çocuk istemediği için hastanın istemesi lazım tahlil yapmamız için şeklinde konuştu. Bunun üzerine siz 6 yaşındaki çocuğun lafına bakarak mı hareket ediyorsunuz? Sorusunu sordum. Bunun üzerine kapıdan giren uzun boylu esmer doktor bana kızımın ve eşimin yanında ‘Sen Kimsin?’ diye çıkıştı. Sözlü tartışmaya başladık üzerime yürüdü oradaki görevli ve hasta yakınları doktoru tuttular. Bunların hepsi kamera kayıtlarında mevcuttur” şeklinde konuştu.

Hamza Macit “Sosyal medyadan yaptığım paylaşım üzerine duyarlı yerel haber siteleri bizlere desteğini göstererek paylaşımın üzerinden haber yaptılar. Kesinlikle şahsım tarafından haber yaptırma gibi bir olay gerçekleşmemiştir. Doktorların bu haberin yankı bulmasının ardından sosyal medya platformunda şahsımın profilini alenen göstererek beni hedef haline getirmişlerdir. Gerekli suç duyurusunda adli mercilere bulundum. Hakkımı sonuna kadar arayacağım. Kamera kayıtları mevcuttur. Daha önce siyasi partideki konumumu kullandığımı belirtip bana iftira atıldı, hiçbir şekilde tarafımdan siyasi konumumu kullanmadım, orada acılı bir baba olarak hakkımı sonuna kadar savundum. Kesinlikle şiddeti övmedim. Bir baba olarak kızımın ateşinin orada 39,5 derece olduğunu bile bile müdahale etmeyen üstelik umursamaz bir tavır sergileyen doktora karşı sessiz kalmam beklenilemez. İleride yüksek ateşin çocuklarda bedensel ve zihinsel olarak hasar açabileceğini bilmek için doktor olmaya gerek yok. Bu korku ve endişe ile sosyal medyadan yazdığım yazıyı çarpıtarak üzerime iftira atılmıştır. Hakkımda ki hiçbir suçlamayı kabul etmiyorum. Sağlık çalışanları içinde yazdığım yazıda belirttiğim gibi ‘bazı’ kendini bilmez doktorlaradır lafım. Vatandaşımızı hakir gören kişileredir” ifadelerini kullandı.

ilgili haber

https://www.samsunguncelhaber.com/haber/2704/omu-tip-fakultesi-hastanesinde-rezillik.html

BARIŞ KAYA

DOKTORLARSİTESİ.NET SAĞLIKTA ŞİDDET SAMSUN OMÜ TIP TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE REZİLLİK OMÜ HASTANESİ OMÜ SAĞLIK BAKANLIĞI BİMER CİMER NÖBETÇİ DOKTOR HAMZA MACİT OMÜ NÖBETÇİ DOKTOR OMÜDE SKANDAL
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Fatih Çelebi     2019-01-14 Yorumumun devamıdır. Bayan doktora bu alanın tedavi alanı olmadığını çocuğu buraya göndermeye hakkının olmadığını soylesemde olmadı. Şikayet Et dedi. Gece acil vardiya amirini çağırdım oda kem küm sonuç yok. O gun Acildeki tablo şuydu kahveler gidip geldi fallar bakıldı. Bizde serum bitmeden sarı alana çağrıldık serum söküldü ve kovulurcasına gönderildik.19 mayıs Ün. HİÇ yakışmadı.
Fatih Çelebi     2019-01-14 Bende 10 gün önce 12 yaşındaki oğlumu 19 mayıs üniversitesi çocuk acile karın ağrısı, kusma şikayetleri ile ilgili olarak götürdüm.idrar ve gaita tahlilleri istendi. Sonra kan tahlili sonunda yeşil alanda serum takıldı. Bende kalabalık etmeyeyim ortamı diyerek kolunda serum takılı oğlumu sedyede bırakarak acil giriş kayıt yerinde beklemeye başladım. Aradan 5 dakika geçmedi oğlum kolunda serum takılı halde yanıma geldi. Niye geldin buraya dedim.doktor gönderdi dedi. Bayan doktoru çağırdım.
Sedat sözen     2019-01-14 Kimse kusura bakmasın o kadar suratsız doktorlar varki insanlar mecbur oldukları için doktora gitmek zorunda kalıyo bide sen çocuk doktorusun
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak