Ak Parti Eski-Yeni Aynı Masada

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, 'Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. AK Parti'de hizmet esastır' dedi.

Ak Parti Eski-Yeni Aynı Masada
Ak Parti Eski-Yeni Aynı Masada

AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.  AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman,  Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti İl Başkan Yardımcısı Oğuzhan Serinkaya, bir süredir düzenlenen programlarda hem ziyaretlerde bulunuyor hem de vatandaşlarla bir araya geliyorlar. Başkan Hakan Karaduman, yerel seçim çalışmalarına yönelik gerçekleştirilen yoğun programlar öncesi  Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ve İl Başkan Yardımcısı Oğuzhan Serinkaya ile il başkanlığında bir araya denizli escort.

YOĞUN PROGRAM

İl Başkanı Hakan Karaduman, “Genel Başkan Yardımcımız ve milletvekillerimizin yanı sıra büyükşehir belediye başkan adayımız ve tüm teşkilâtımızla Samsun için güçlü bir çalışma programı içerisindeyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. AK Parti'de hizmet esastır. Biz de milletimize daha çok hizmet vermek için yoğun programlar gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda Mustafa Bey ve Zihni Bey ile de istişare toplantısı yaptık” ifadelerini kullandı.

 

ak parti il başkanı samsun büyükşehir belediye başkanı adayı mustafa demir zihni şahin
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak