Bem Bir Sen Samsun Şubesi Tam Kadro Sahada

Sendikal faaliyetlerine ara vermeden devam eden Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ve ekibi Vezirköprü’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Bem Bir Sen Samsun Şubesi Tam Kadro Sahada
Bem Bir Sen Samsun Şubesi Tam Kadro Sahada Samsun Güncel Haber

Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Şube Yönetim Kurulu Üyesi Sabri Keskinoğlu ve beraberindeki heyet Vezirköprü programı kapsamında ilk olarak  Bem Bir Sen SASKİ Güney Bölge Temsilcisi Osman Çalişkan, Vezirköprü Belediyesi Temsilcisiz Murat Sel ve Vezirköprü İtfaiye Grup Amirliği temsilcisi Alper Çoruh ile birlikte Vezirköprü Belediye Başkanı Murat Gül’ü makamında ziyaret ettiler

Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli,  Vezirköprü Belediye Başkanı Murat Gül’e sendikal faaliyetler hakkında bilgiler aktardı.

Gayretli; “Her zaman iyi ilişkiler içinde olduğumuz Vezirköprü Belediyemizi her zaman yanındayız. Bem Bir Sen ailesi olarak çalıştığımız kurumlara değer katmak için tüm gayreti göstermekteyiz. Bu kasamda hem çalışanlarımızın hem de kurumlarımızın ortak paydada buluşmalarını sağlamak ve asıl amacımız olan halkımıza en iyi şekilde hizmet etme ortamını sağlamak.”dedi.

Vezirköprü Belediye Başkanı Murat Gül’de Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli’ye ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ve beraberindekiler daha sonra Vezirköprü İtfaiye Grup Amirliği, SASKİ Vezirköprü Şube Müdürlüğü ve Vezirköprü Belediyesinde görevli sendika üyeleri ile bir araya gelerek sendikal çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular.

Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli masa başı değil sahada sendikacılık anlayışı ile çalışmalarına yön verdiklerini belirterek; “ Bizim gücümüz her zaman sahada olan kıymetli kardeşlerimizden gelmekte. Durum böyle iken bizlerde her daim bu ülke için sahada dirsek çürüten, alın teri döken kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Gücümüzü aldığımız Bem Bir Sen Ailesi üyelerine hizmet için sahada olmaya devam edeceğiz. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde sahadan aldığımız talep ve önerileri ile üyelerimiz adına yeni kazanımlar elde etmek adına çalışmalarımıza yön vermekteyiz .” Dedi.

Konuşmanın ardından Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli , sendika üyelerin talep, sorun ve önerilerini dinledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak