Havza Heyeti Ankara Temaslarına Devam Ediyor

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve Havza OSB Bölge Müdürü Hasbi Altuntaş’tan oluşan heyet Ankara’da temaslarına devam ediyor.

Havza Heyeti Ankara Temaslarına Devam Ediyor
Havza Heyeti Ankara Temaslarına Devam Ediyor Samsun Güncel Haber

Havza’da devam eden ve hayata geçirilmesi planlanan projeler ile alakalı olarak bir dizi görüşme ve temasta bulunmak üzere Ankara’da bulunan Havza Heyeti ziyaret ve temaslarına DSİ, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi ve Teknoloji Bölgeleri Genel Müdürlüğü ile bazı kurum ve kuruluşları ziyaret ettiler.

Heyet temaslar kapsamında ilk olarak DSİ Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Han Kılıçaslan'ı ziyaret ederek Havza Tersakan Deresi Islahı ile Havza Sanayi Köprüsü işinin tamamlanması ile ilgili görüşmeler gerçekleştirildi.

DSİ ziyaretinin ardından heyet Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bölgeleri Genel Müdür Yardımcısı Caner Koçoğlu ve Bakanlık bürokratları ile bir araya gelerek Havza OSB Arıtma Tesisi ve Genişleme Alanı ile ilgili konularda görüşmeler gerçekleştirdiler.

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve Havza OSB Bölge Müdürü Hasbi Altuntaş’tan heyet daha sonra ise Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Sn. Hakan Gedikli'yi ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Heyet Ankara 2008 - 2012 yılları arasında Havza Kaymakamı olarak görev yapan Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu'nu ziyaret ettiler.

Heyet ziyaretler kapsamında son olarak Erkim Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Metin Aydın'ı ziyaret ettiler.

Ziyaretler ve temaslar ile ilgili olarak bir açıklama yapan Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat Havza’da devam eden hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar görüşmek adına bir dizi ziyaret gerçekleştirildiğini belirterek; “Havza ve Havza OSB’de devam eden ve ilçemiz için öneme haiz olan yatırımlar ile yine ilçemizin gelişimi için önemli olan projeler hayata geçirilmesi adına temaslarda bulunduk. İnşallah ziyaretlerimizin ilçemiz adına olumlu sonuçlarını kısa sürede göreceğiz.” dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Havza adına önemli temaslarda bulunduklarını ifade ederek;” İlçemiz için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yapmış olduğumuz ziyaretler ve temaslar ilçemiz adına oldukça verimli geçti. İlçemizin taşkınlardan korunması adına Havza Tersakan Deresi Islahı ile Havza Sanayi Köprüsü işinin tamamlanması ile ilgili görüşmeler gerçekleştirildi. Sanayi Köprüsünün çok yakın bir zamanda tamamlanacak, Tersakan Deresi Islahı 3. etabının imalatının da devam edecek. Yine Havza OSB genişleme alanı ve arıtma tesisinin tamamlanması adına önemli temaslarda bulunduk. İlçemize hayırlı olsun.” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak