Havza Kaymakamı Ayvat ve Başkan İkiz’de TCDD Genel Müdürlüğüne ziyaret

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve Havza OSB Bölge Müdürü Hasbi Altuntaş Havza’da TCDD tarafından hayata geçirilmesi planlanan projeleri görüşmek üzere TCDD Genel Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Havza Kaymakamı Ayvat ve Başkan İkiz’de TCDD Genel Müdürlüğüne ziyaret
Havza Kaymakamı Ayvat ve Başkan İkiz’de TCDD Genel Müdürlüğüne ziyaret Samsun Güncel Haber

Kaymakam Ayvat, Başkan İkiz ve OSB Müdürü Altuntaş TCDD Genel Müdürü Veysi Kurt'u makamında ziyaret ederek Havza OSB Demiryolu Yükleme Rampası, Hızlı Tren Hattı ve Lojistik Merkezi projeleri ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz “TCDD tarafından yapılacak olan yükleme rampası Havza OSB’ye büyük değer katacak. Havza OSB içinde yapılacak TCDD yükleme rampasının, sanayicilerin önemli bir ihtiyacını karşılayacağını ve Havza OSB'nin cazibe merkezi haline gelecek. Yine ilçemizde kurulması planlanan lojistik merkezi OSB’miz ayrı bir değer katacak. Öte yandan Hızlı Tren Hattı ile de ilçe turizminin, sanayisinin ve ekonomisinin kalkınması için önemli bir adım olacak.” dedi.

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat ise bölgede istihdamın ve yatırımların artması için Havza OSB’de yapılacak olan yükleme rampasının önemli olduğunu ifade ederek; “ Yapılacak olan yükleme rampası sanayicilerimize lojistik anlamda büyük avantajlar sağlayacak. Bu avantajlar ile birlikte Havza OSB yatırımcıların daha fazla ilgisini çekecektir. Buda doğrudan istihdamın artmasını etki edecektir. TCDD tarafından yapımı planlanan projeler hayata geçmesi Havza’ya değer kazandıracak” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak