Havza TSO Yönetim ve Meclis Üyeleri Altınbaşak LİDAŞ 100.Yıl Tesislerine Ziyaret

Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, TSO Meclis Başkanı Mustafa Başaran ile berbaerindeki heyet Havza’da çiftçilere önemli ürün depolama ve satma konularında önemli avantajlar sağlayacak olan lisanslı depoculuk uygulaması hayata geçirmek amacı ile kurulan Altınbaşak Lidaş 100.Yıl Tesislerini ziyaret ettiler.

Havza TSO Yönetim ve Meclis Üyeleri Altınbaşak LİDAŞ 100.Yıl Tesislerine Ziyaret
Havza TSO Yönetim ve Meclis Üyeleri Altınbaşak LİDAŞ 100.Yıl Tesislerine Ziyaret Samsun Güncel Haber

Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, TSO Meclis Başkanı Mustafa Başaran, Havza TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile Oda Genel Sekreteri Arif Altun ile birlikte ziyaret ederek Altınbaşak LİDAŞ 100.Yıl Tesislerini ziyaret ederek şirketin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dursun İkiz’den  tesis hakkında bilgiler aldılar.

Ziyarette Altınbaşak LİDAŞ 100.Yıl Tesisleri Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dursun İkiz tesisin kuruluş aşaması, devam çalışmalar ve lisanslı depoculuk uygulaması  hakkında bilgiler verdi.

Altınbaşak LİDAŞ 100.Yıl Tesisleri. Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dursun İkiz tesis maliyetinin tamamının öz kaynakları ile karşılandığını belirterek; “ 13 bin metrekare alanda, 3400 tonluk 12 silo ile toplam 40 bin ton kapasiteli olacak lisanslı depomuz. Çiftçilerimize önemli avantajlar sağlayacak.” Dedi.

İkiz; “Altınbaşak Lidaş Tarım Ürünleri A.Ş. olarak Havza’da hayata geçireceğimiz lisanlı depoculuk sistemi Havzalı çiftçilerimize kazandıracak. Tesisimiz kısa süre içinde hizmete girecek.”dedi.

Havza TSO Başkanı Erkan Acar Durusun İkiz’e yatırımları için teşekkür ederek; “Havza’da çiftçilere önemli ürün depolama ve satma konularında önemli avantajlar sağlayan lisanslı depoculuk uygulaması hayata geçirilmesi ile çiftçilerimiz kazanacak.  Modern tarım teknikleri ve uygulamaları ile çiftçilerimiz daha fazla kazanmaktalar. Lisanslı depoculukta buna en güzel örneklerden biri. Havza TSO Yönetim Kurulu Üyemiz Dursun İkiz yatırımlarından dolayı tebrik eder, ilçemiz, bölgemiz ve ülkemiz tarımına ve ekonomisine katkıda bulunacak Altınbaşak LİDAŞ 100.Yıl Tesisleri ilçemize hayırlı olsun.” Dedi.

Havza TSO Meclis Başkanı Mustafa Başaran ise yatırımın bölgeye ve bölge çiftçisine hayırlı olmasını dileyerek; “ Çiftçilerimizin ürününün değer bulması adına lisanslı depoculuk iyi bir uygulama.” Dedi.

Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar ile beraberindekiler şirket bünyesinde kurulan laboratuvar ile inşa çalışmaları devam eden silo alanında incelemelerde bulunarak Altınbaşak LİDAŞ 100.Yıl Tesisleri Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dursun İkiz’den bilgiler aldılar.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak