MHP Havza İlçe Yönetimi kurulu toplandı

MHP Havza İlçe Yönetim Kurulu aylık olağan toplantısı MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel başkanlığında gerçekleştirildi.

MHP Havza İlçe Yönetimi kurulu toplandı
MHP Havza İlçe Yönetimi kurulu toplandı Samsun Güncel Haber

MHP Havza İlçe Başkanlığı binasında MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel başkanlığında gerçekleşen toplantıya MHP Havza İlçe yönetim kurulu üyeleri ile belediye meclis üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel Cumhur İttifakı ortağı olarak en kısa sürede mahalle ziyaretlerine başlayacaklarını ifade ederek; “Önceliğimiz Cumhur İttifakı olarak seçim sathında verilen hizmet sözlerinin takibinde olacağımız beyanımızı yerine getirmek. Önümüzdeki aydan itibaren MHP Havza İlçe teşkilatı olarak mahalle ziyaretlerimize başlayarak halkımızın bizlerden olan taleplerini yerinde görmek, yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında incelemelerde bulunmak üzere sahada olacağız. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin hassasiyetleri çerçevesinde bizlerde belediyemizin hizmetleri ve diğer hizmetlerin yürütülmesi ve halkımıza ulaşması konusunda gerekli hassasiyet ile üzerimize düşen görevimizi her zaman yerine getireceğiz.” Dedi.

Yüksel  geçtiğimiz hafta ilçede gerçekleştirilen 25 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Termal Turizm Festivalin değerlendirerek “ Başbuğ Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ilçemize gelişlerinin 105. Seneyi devriyesinde düzenlenen 25 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Termal Turizm Festivalimiz halkımızın birlik ve beraberliğine büyük bir katkı sağlamış, bu birlik ve beraberlik içerisinde festivalimiz yoğun bir katılım ile kutlanmıştır. Festivalimizin düzenlenmesinde büyük emekleri olan başta Sayın Kaymakamımız Mustafa Ayvat olmak üzere Cumhur İttifakı Belediye Başkanımız Murat İkiz’e komite üyelerimize, belediyemiz personeline ve katılan tüm halkımıza teşekkür ederim.” Dedi.

Konuşmanın ardından toplantı gündem maddelerinin görüşülmesi ile sona erdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak