SON GÜN 31 EKİM

SAMSUN'da, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı aracılığı ile uygulanmaya başlanan 'imar barışı' düzenlemesi kapsamında, 21 bin 767 müracaatın tahsilatının, 82 milyon lirayı aştığı açıklandı.

SON GÜN 31 EKİM
SON GÜN 31 EKİM

SON GÜN 31 ARALIK

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca ülke genelindeki  birçok konutla ilgili imar ve iskan sorununun çözülmesi için başlatılan uygulamada 'imar barışı' düzenlemesin de  06.06.2018 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanmaya başlaması itibariyle yapı kayıt belgesi verilmesine ilişkin usul ve esaslar tebliğine göre yapılmakta olup son başvuru tarihinin 31 Ekim para yatırmanın ise 31 Aralık olduğu belirtildi.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

PTT şubelerinden alınan e-Devlet şifresi ile 'www.turkiye.gov.tr’ adresine veya ‘e-Devlet’ mobil uygulamasına giren vatandaşlar, burada yer alan kurumlar bölümünden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ait sayfaya erişebiliyor. Sayfaya giriş yapan yapı sahipleri, ‘İmar Barışı Başvuruları’ bölümüne girdikten sonra istenilen bilgileri doldurarak başvurularını tamamlıyor.Tebliğe uygun olarak müracaatların nasıl yapılması ile ilgili Merkez ilçelerde, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünden, ilçelerde Tapu ve Kadastrobirimlerinden vatandaşların bilgi ve yardım alabildiği belirtildi.

HİLAL EKİZ

 

samsun çevre ve şehircilik
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak