Samsunspor'da Markus Gisdol bilmecesi!

Yılport Samsunspor’un teknik patronu Markus Gisdol, yarın Samsun Başkanı Yüksel Yıldırım ile kritik görüşme yapacak. Alman çalıştırıcının kararı, taraftarlar tarafından merakla bekleniyor. Başarılı performansıyla öne çıkan Gisdol'un takımda kalması bekleniyor

Samsunspor'da Markus Gisdol bilmecesi!
Samsunspor'da Markus Gisdol bilmecesi! Samsun Güncel Haber

Yılport Samsunspor'da teknik direktör Markus Gisdol'un geleceği merak ediliyor. Başkan Yüksel Yıldırım ile yarın önemli bir görüşme gerçekleştirecek olan Gisdol, kararını kamuoyuna açıklayacak.

 

Gisdol'un menajeri Samsun'a gelerek kulüp yönetimiyle ilk görüşmeleri gerçekleştirdi. Alman çalıştırıcının göreve gelmesinden bu yana Samsunspor'un gösterdiği başarılı performans, taraftarların Gisdol'un takımda kalmasını istemesine neden oluyor.

 

GİSDOL’UN KARARI ÖNEMLİ

 

Ligde kalma hedefine ulaşan Samsunspor, Markus Gisdol'un devam etmesi durumunda daha da ileriye gidebilir. Yarınki kritik görüşme sonrasında teknik direktörün kararı belli olacak. Taraftarlar, başarılı Alman çalıştırıcının kırmızı-beyazlı takımın başında kalmasını bekliyor. Samsunspor'da her an sürpriz bir karar çıkabilir. Gisdol'un geleceğine ilişkin açıklama, kulübün gelecek sezonki hedefleri açısından da önem taşıyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak