YEDAŞ bayrama hazır!

YEDAŞ, Ramazan Bayramı'nda müşterilere kesintisiz enerji vaadiyle görev başında olacağını duyurdu.

YEDAŞ bayrama hazır!
YEDAŞ bayrama hazır! Samsun Güncel Haber

YEDAŞ, Samsun, Ordu, Çorum, Sinop ve Amasya illerinde yaklaşık 3 milyon müşterisine elektrik dağıtım hizmeti veren bir şirket olarak Ramazan Bayramı'nda da müşterilerinin kesintisiz enerjiye erişimini sağlamak için hazırlıklarını tamamladı. 

YEDAŞ PLANLI BAKIM ÇALIŞMALARI ASKIYA ALINDI

Bayram süresince planlı bakım çalışmalarının askıya alındığını belirten Bilgi, uzaktan izleme sistemleri ve çağrı merkezi gibi iletişim kanalları aracılığıyla gelen bildirimlere göre, en yakın ekiplerin arızalara müdahale edeceğini vurguladı. YEDAŞ, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak bayram boyunca 7/24 çağrı merkezi desteği sağlayacak. Bu doğrultuda, çağrı merkezinde maksimum sayıda müşteri temsilcisinin görevlendirildiği belirtildi. Ayrıca, iletişim ekibi YEDAŞ Genel Müdürlük binasında konumlandırılarak, talep ve şikayetlere hızlı dönüş sağlanması hedefleniyor.

MÜŞTERİLERE ULAŞIM SEÇENEĞİ

YEDAŞ, müşterilerin talep ve şikayetlerine cevap verebilmek adına çeşitli iletişim kanallarını aktif şekilde kullanacak. Bu kapsamda, 186 Çağrı Merkezi, 0530 10 60 186 numaralı WhatsApp hattı, www.yedas.com Webchat, YEDAŞ destek Twitter hesabı ve diğer sosyal medya platformları üzerinden müşterilere hizmet sağlanacak. YEDAŞ, bayram boyunca sağlamış olduğu bu hizmetlerle müşterilerinin memnuniyetini ve güvenini kazanmayı hedefliyor.Genel Müdürü Yunus Emre Bilgi'nin açıklamalarına göre, bayram tatili boyunca kesintisiz enerji sunma hedefi doğrultusunda toplamda 659 arıza onarım personeli, 241 araç ve 73 nöbetçi amir görev yapacak. Ayrıca, meydana gelebilecek arızaların anlık takibi ve müdahalesi için 45 kişilik bir Operasyon Merkezi kadrosu da 7/24 görev başında olacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak