ÖMER ÇELİK: GELECEĞE DÖNÜK ADIMLARIMIZI DAHA GÜÇLÜ ATACAĞIZ

Belediye Meclis Üyesi Adayı Ömer ÇELİK, gittiği her yerde olduğu gibi doğduğu topraklarda da sevgi gösterileri ile karşılandı.

ÖMER ÇELİK: GELECEĞE DÖNÜK ADIMLARIMIZI DAHA GÜÇLÜ ATACAĞIZ
ÖMER ÇELİK: GELECEĞE DÖNÜK ADIMLARIMIZI DAHA GÜÇLÜ ATACAĞIZ Samsun Güncel Haber

Mahalle ve köylerde esnaf ve vatandaş buluşmalarına devam eden İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı ÇELİK, seçim çalışmalarını doğup büyüdüğü Soyadını daşıdıgı köyü olan Çelikalan Mahallesinde ve Özellikle Tepeköylerinde coşkuyla karşılaşılanıyor.

GELECEĞE DÖNÜK ADIMLARIMIZI DAHA GÜÇLÜ ATACAĞIZ

 

‘Ömer ÇELİK tezahüratları ile karşılanan ÇELİK, kendisine gösterilen sevgi nedeniyle “Gönül veren herkese teşekkür ediyorum” dedi. Seçim çalışmalarına Çelikalan ve diğer Mahalleler'de konuşan ÇELİK; “Köyümün ve Mahallelerimin sevgisini kazanmak benim için büyük onur, sizlerin sevgisini kazanmak benim için kıvanç verici. Bu sevginize her zaman layık olacağım. Yollarında yürüdüğüm, gençliğimin geçtiği, akrabalarımın, arkadaşlarımın ve her köşesinde anılarımın olduğu bu topraklarda size mesleğimde olduğu gibi yine hizmet edecek olmam beni çok mutlu ediyor. Geleceğe dönük adımlarımızı daha güçlü atacağımızdan hiç şüphem yok” Bu duygu ve düşüncelerimle her birinize ayrı,ayrı teşekkür eder yedi gün yirmi dört saat EMRİNİZDE olacağıma SÖZ veriyor saygı ve  sevgilerimi sunuyorum Tepelerin Yerli ve Milli Öz evladı HAVZA İYİ PARTİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYINIZ ÖMER ÇELİK.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak