Bafra Belediye başkan Adayı Hamdi Yıldız: 750 ailemizin doğalgaz 500 ailemizin elektrik faturasını ödeyecegiz

İyi Parti Bafra belediye başkan adayı Hamdi Yıldız beraberinde ilçe başkanı Aydoğan Yılmaz, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile birlikte esnaf ve köy gezilerine hız kesmeden devam ediyor. Farklı ve takdir toplayan projelerini açıklamayı sürdürüyor.

Bafra Belediye başkan Adayı Hamdi Yıldız: 750 ailemizin doğalgaz 500 ailemizin elektrik faturasını ödeyecegiz
Bafra Belediye başkan Adayı Hamdi Yıldız: 750 ailemizin doğalgaz 500 ailemizin elektrik faturasını ödeyecegiz Samsun Güncel Haber

Bafra belediye başkan adayı Hamdi Yıldız kent ve Gençlik konseyi kurarak toplumun her kesiminin yönetime katılacağını, sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarla istişareli ve koordineli olacağını, şehir merkezinde her 15 günde ve köylerde ise ayda bir halk meclisleri düzenleyerek bir ve beraber olacaklarını söyleyerek, şöyle devam etti. Belediye bünyemizde muhtarlık müdürlüğü kuracaklarını belediye içinde muhtarlar toplantı ve iletişim merkezi salonu kuracağız dedi.

İyi Parti Bafra belediye başkan Adayı Hamdi Yıldız çok önemli bir hizmet projesinin müjdesini vererek halkın ve herkesin başkanı olduğunu bir kez daha göstererek şunları söyledi:

Buradan söz veriyorum:

Hayat şartlarının zorluğunu biliyorum. Bu zorlukları yaşayan her insanımızın yanında yer alıp destek vermek bizim asli ve vicdani görevimizdir. Her ay ihtiyaç sahibi 750 ailemizin doğal gaz faturasını belediye olarak biz ödeyeceğiz. Ödemek insanlık görevimizdir. Namusumuzdur ve Serefimizdir. Belediye olarak çay seker çikolata lokantalara ödenen yemek paraları, reklam, bilbort ve özel kalem harcamalarını azalttigimiz zaman 750 değil gerektiginde 500 ailemizin de Elektrik paralarını bile ödeyeceğiz. Halkını garibani, engelliyi, fakiri düşünen için kaynak bulma derdi yoktur. Benim ekibim benimle beraber her konuda düsünuyor ve Bafra sevdasıyla harıl harıl çalışıyor. Ekibimizde mimar mühendis, hukukçu, ziratci, veteriner, mali müşavir, ekonomist gibi güçlü bir uzman arkadaşlarımız var.

Şehrimizde kadın ve erkek mükemmel bir gençlik ve müthiş bir insan kaynağı var. Biz hepsiyle Bafra için çalışacağız. İstişare ve koordine içinde olacağız. Belediyede değişim bafrada gelişimi getirecektir. Bafra için canla başla yedi yirmi dört çalışacağız.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak