Havza’da İYİ Parti Adayları Sahaya İndi

Havza’da 2024 yerel seçimleri yaklaşırken, İyi Parti'nin Havza Belediye Başkan ve meclis üyesi adayları esnaf ziyaretlerine başladı.

Havza’da İYİ Parti Adayları Sahaya İndi
Havza’da İYİ Parti Adayları Sahaya İndi Samsun Güncel Haber

Seçim Çalışmaları kapsamında Şehirlerarası Otobüs Terminali ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren İYİ Parti Havza Belediye Başkan Adayı Safi Gökçe ve meclis üyesi adaylarına İYİ Parti İlçe Başkanı Sayim Çalışkan ve parti yöneticileri eşlik etti.

Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan İYİ Parti Havza Belediye Başkan Adayı Safi Gökçe, İYİ Parti'nin alternatif bir çıkış yolu olduğunu belirterek; “İlçemizin ve esnaflarının sorunlarını yakinen biliyor ve çözüm odaklı projelerimiz ile sizlerin huzurunuzdayım.”dedi.

Gökçe belediye başkanı seçilmesi durumunda çevre ve gürültü kirliliği gibi sorunları çözeceğini, esnaf ile sürekli istişare halinde olacağının sözünü verdi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Sayim Çalışkan ise halkın İYİ Partiye yoğun bir teveccüh gösterdiğini ifade ederek; “Havzamızı, halkımızı bilen, halkımızın içinden güçlü adaylar ile Havzamız için çalışmak yola çıktık. Havzamızda İYİ işler yapmak için halkımızın desteğine talibiz. İYİ Kadrolar İYİ işler yapmak için hazır.” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
20 bin adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak
Kirli hedefleri olanlar amaçlarına asla ulaşamayacak